SC PSIHOLISTART SRL
Firma are 6 cursuri introduse
Psiholistart - Centrul de dezvoltare personala

Psiholistart este inainte de toate un stil de viata. In urma pregatirii si experientei pe care am acumulat-o de-a lungul anilor, ne-am intarit convingerea ca nu te poti dezvolta suficient, nu iti poti gasi echilibrul interior neglijand o parte a sistemului MINTE-CORP-SPRIT. In aceeasi idee, pe oricare din aceste parti o cizelezi, influentezi restul sistemului. Si toate acestea, in contact cu intregul univers, influentat si influentand tot ceea ce ne inconjoara.

Am invatat ca dezvoltarea personala este o arta. Colorezi intr-o parte, stergi in cealalta, pana cand poti sa privesti tabloul tau si sa simti implinirea, linistea, multumirea...tabloul numit VIATA.

Ne-am infiintat ca Centru de dezvoltare personala, tocmai sa calauzim pe toti acei care doresc mai mult de la viata lor.
Iti stam alaturi prin:
- workshopuri de dezvoltare personala
- cursuri de formare in psihoterapie
- Cursuri de formare in NLP
- Ateliere si tabere de dezvoltare personala. Iar daca participarea la un grup de dezvoltare personala nu e potrivita pentru felul tau de a fi, poti beneficia de sprijin unu la unu in sedinte de coaching sau psihoterapie.Date contact firma cursuri
SC PSIHOLISTART SRL
Adresa: Timisoara, Str. Coriolan Baran nr. 22
Telefon: 0745388046
Website: WWW.psiholistart.ro


Cursuri oferite de SC PSIHOLISTART SRL

Cursuri psihologie

Cursuri psihologie

Cursuri psihologie

Cursuri psihologie

Cursuri psihologie

Cursuri psihologie


Gaseste cursuri


Iti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!