S.C. Profesional Beauty Academy S.R.L
Firma are 9 cursuri introduse
Profesional Beauty Academy

Organizam cursuri de cosmetica, coafor, tehnician maseur, manichiura-pedichiura, unghii false, make up. Cursuri acreditate si autorizate de CNFPA, Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii.

Academia noastra nu va ofera doar cursuri de infrumusetare acreditate de Ministerele Muncii si al Educatiei, cursuri certificate de diplomele obtinute, dar mai ales va ofera pregatire teoretica si practica la standard international cu programa conforma cerintelor UE.Acest standard este determinat de calitatea echipei de lectori , programa diversificata a acestei academii, produsele cu care lucram, dotarea si amenajarea academiei.Cursurile de infrumusetare au fost realizate prin colaborarea dintre medici specialisti si lectori cu experienta in domeniu.Academia noastra va ofera un program de training unic si exclusivist, la standard international.

Toate modulele noastre va ofera instruire si in domeniul managementului de salon, dezvoltarea abilitatilor de comunicare, marketing si tehnici de vanzare pentru a va ajuta sa: ? construiti relatii pozitive si trainice cu clientela ? sa oferiti servicii din ce in ce mai bune pe piata de profil ? sa va conduceti propria cariera prin insusirea unor tehnici de dezvoltare personalaEchipamentele noastre sunt de ultima generatie, veti putea face fata oricarei provocari, in oricare colt al lumii.Detalii despre cursurile noastre la 0742.383.123; 0731.850.592; 0762.619.950;


Date contact firma cursuri
S.C. Profesional Beauty Academy S.R.L
Adresa: Oradea
Telefon: 0742383123
Website:


Cursuri oferite de S.C. Profesional Beauty Academy S.R.L

Cursuri manichiura

Cursuri cosmetica si coafura

Cursuri contabilitate

Cursuri masaj

Cursuri cosmetica si coafura

Cursuri manichiura

Cursuri manichiura

Cursuri cosmetica si coafura

Cursuri cosmetica si coafura


Gaseste cursuri


Iti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!