RESUM CONSULTING
Firma are 9 cursuri introduse
Firma si-a inceput activitatea in anul 2002, implicandu-se in mod constant in furnizarea de servicii specifice domeniului resurselor. Pentru a fi viabila pe piata o firma trebuie sa aiba capabilitate materiala, structura organizatorica flexibila si forta de munca calificata corespunzator. Avand in vedere cele trei elemente, specialistii nostri vin in intampinarea clientilor sai cu o gama variata de servicii de personal si recrutare forta de munca.
Astfel alegerea candidatului potrivit dar si aplicarea celor mai bune masuri la momentul oportun cu respectarea legislatiei muncii, sunt premizele succesului unei afaceri, aspecte pe care noi le gestionam cu maxima responsabilitate si profesionalism.
Organizatia aplica strategiile si politicile de ocupare a fortei de munca si de formare profesionala elaborate de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei sociale si Persoanelor Varstnice, unele dintre obiective fiind cresterea accesului pe piata muncii prin reconversie profesionala si crestere a nivelului pregatirii profesionale prin participarea la cursuri de formare profesionala, acestea constituind masuri active de combatere a somajului. In activitatile sale s-a urmarit respectarea principiului asigurarii egalitatii de sanse si de combatere a oricaror forme de discriminare . Este acreditata ANC din anul 2006 si furnizeaza servicii de formare profesionala pentru meseriile de manager resurse umane, manager proiect, referent/inspector resurse umane, vanzator, baby sitter, schelar, laborant in constructii, asfaltator, competente antreprenoriale, competente limbi straine – engleza, agent de paza si securitate, lucrator in comert.


Date contact firma cursuri
RESUM CONSULTING
Adresa: PLOIESTI, STR RUDULUI, NR. 44
Telefon: 0745140297
Website:


Cursuri oferite de RESUM CONSULTING

Alte cursuri

Alte cursuri

Alte cursuri

Cursuri engleza

Alte cursuri

Cursuri management

Cursuri resurse umane

Alte cursuri

Alte cursuri


Gaseste cursuri


Iti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!