ReflexoVital Arad
Firma are 8 cursuri introduse
Academia de Infrumusetare Reflexovital a luat fiinta in anul 1996, in Sibiu. Pe parcusrul activitatii noastre am acumulat multa experienta incat ne-am extins aria de activitate lansand departamentul de formare profesionala a adultilor astfel am devenit furnizor autorizat de ANC (fost CNFPA) pentru efectuarea de cursuri de calificare in domeniile: tehnician maseur, coafor stilist, cosmetician, manichiurist – pedichiurist, make-up artist.

Succesul Academiei de Infrumusetare Reflexovital se datoreaza implicarii directe si totale a personalului (manager, traineri, personal adminsitrativ si specialisti) respectand principiile si politicile de marketing si management atat pentru dezvoltarea calitatii serviciilor directe oferite publicului cat si pentru dezvoltarea calitatii si modul de predare al cursurilor conform cerintelor si standardelor Uniunii Europene.

Am crescut de la an la an si ne bucuram ca in toti acesti ani am devenit una din companiile de referinta pe departamentul “cursuri de calificare”, reusind sa aducem pe piata de spa, wellnes, beauty, un numar insemnat de profesionisti, avand competente de ultima generatie regasite la marile companii din Europa si America.

De-a lungul timpului, la sutele de solicitari de cursuri din tara Academia Reflexovital, si-a extins activitatea in 12 orase :Sibiu, Deva, Timisoara, Arad, Oradea, Targu Mures, Cluj Napoca, Brasov, Caransebes, Ramnicu Valcea, Piatra Neamt, Bistrita.

Ne bucuram cand absolventii cursuriilor Academiei Reflexovital sunt solicitati sa lucreze in saloanele si spa-urile de 5 stele din tara, de companiile de recrutare si selectie pentru vasele de croaziera (Steiner, Carnival) sau isi deschid propriile afaceri.

Date contact firma cursuri
ReflexoVital Arad
Adresa: Arad, Str. Avrig nr. 22
Telefon: 0730478793
Website: www.reflexovital.ro


Cursuri oferite de ReflexoVital Arad

Cursuri masaj

Cursuri masaj

Cursuri masaj

Cursuri manichiura

Cursuri manichiura

Cursuri cosmetica si coafura

Cursuri cosmetica si coafura

Cursuri cosmetica si coafura


Gaseste cursuri


Iti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!