Profesional Academy
Firma are 13 cursuri introduse
Academia noastra nu va ofera doar cursuri de infrumusetare acreditate de Ministerele Muncii si al Educatiei, cursuri certificate de diplomele obtinute, dar mai ales va ofera pregatire teoretica si practica la standard international cu programa conforma cerintelor UE.


Acest standard este determinat de calitatea echipei de lectori , programa diversificata a acestei academii, produsele cu care lucram, dotarea si amenajarea academiei.Cursurile de infrumusetare au fost realizate prin colaborarea dintre medici specialisti si lectori cu experienta in domeniu.
Academia noastra va ofera un program de training unic si exclusivist, la standard international.

Toate modulele noastre va ofera instruire si in domeniul managementului de salon, dezvoltarea abilitatilor de comunicare, marketing si tehnici de vanzare pentru a va ajuta sa: – construiti relatii pozitive si trainice cu clientela – sa oferiti servicii din ce in ce mai bune pe piata de profil – sa va conduceti propria cariera prin insusirea unor tehnici de dezvoltare personala
Echipamentele noastre sunt de ultima generatie, veti putea face fata oricarei provocari, in oricare colt al lumii.Corpul nostru didactic va oferi atentie fiecarui cursant in parte.

Spatiul Academiei este dedicat EXCLUSIV activitatilor de instruire, in spatii amenajate special pentru teorie si special pentru practica profesionala.
Academia este acreditata de Ministerul Muncii si al Educatiei, d.na Cozman Dana administratorul, impreuna cu ceilalti lectori reprezinta garantia bunei dvs. instruiri.
Cursuri
Curs Manichiura – Pedichiura – Unghii Tehnice
Curs stilist protezist unghii
Curs cosmetician
Curs de coafor stilist
Curs Coafor
Tehnician maseur
Curs Automachiaj
Curs Make up – Machiaj
Curs de contabilitate


Date contact firma cursuri
Profesional Academy
Adresa: Oradea-Bihor , Cluj Napoca -Cluj
Telefon: 0744920034
Website: www.profesionalacademy.ro


Cursuri oferite de Profesional Academy

Alte cursuri

Alte cursuri

Alte cursuri

Alte cursuri

Alte cursuri

Alte cursuri

Alte cursuri

Alte cursuri

Alte cursuri

Alte cursuri

Alte cursuri

Alte cursuri

Alte cursuri


Gaseste cursuri


Iti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!