NEWINFO COMPANY
Firma are 18 cursuri introduse
S.C. NEWINFO COMPANY a functionat inca din anul 1995 sub denumirea de S.C. SORLIA S.R.L.,avand punctul de lucru "CLUB ALICE",situat in Mazepa II, bl. E1, parter, activitatea principala fiind instruirea elevilor in domeniile limbii engleze si informatica, avand licente pentru programe avizate de M.E.N.
Ca urmare a bunelor rezultate obtinute, au aparut cereri tot mai frecvente si pentru organizarea si a altor cursuri pentru adulti, astfel am organizat cursuri de Operator PC in colaborare cu AJOFM Galati.
Datorita cresterii volumului activitatii, s-a facut simtita nevoia infiintarii unei societati separate care sa aiba ca activitate principala organizarea cursurilor de formare profesionala si anume S.C. NEWINFO COMPANY.
Din anul 2000 S.C. NEWINFO COMPANY a organizat cursuri finalizate cu examene si a eliberat certificate de absolvire recunoscute de M.E.N. si de M.M.P.S. in conformitate cu prevederile Legii invatamantului nr. 84/ 1995, O.M. 5070/ 1998, aviz M.M.P.S. 08/ 06/ 2000; aviz M.E.N. 32050/ 2000.

In tot acest timp, S.C. NEWINFO COMPANY a organizat numeroase cursuri de OPERATOR P.C. si de LIMBA ENGLEZA atat pentru persoane fizice cat si ca urmare a derularii unor contracte cu agenti economici.
Din anul 2004 S.C. NEWINFO COMPANY s-a autorizat in conformitate cu prevederile O.G. nr. 129/ 2000 si organizeaza cursuri de perfectionare pentru ocupatia de:
" OPERATOR CALCULATOR ELECTRONIC SI RETELE
" MASAJ DE INTRETINERE SI RELAXARE
" REFLEXOTERAPIE
" LIMBA ENGLEZA
" LIMBA FRANCEZA
" LIMBA GERMANA
" LIMBA ITALIANA
" AGENT ASIGURARI
" INSPECTOR PROTECTIA MUNCII
" FRIZER
" COAFOR
" MANICHIURIST-PEDICHIURIST
" FORMATOR
" AGENT DE CURATENIE.
" UNGHII TEHNICE
" COSMETICIAN
" MACHIAJ PROFESIONAL

Un numar mare de persoane a absolvit, aceste cursuri fiindu-le de mare folos pentru imbunatatirea activitatii, sau pentru mentinerea locului de munca.
Detinem programe cu evidenta locurilor de munca oferite de diversi agenti economici, tinand legatura cu acestia si avand o permanenta preocupare in gasirea unui loc de munca pentru absolventi, marea majoritate a acestora angajandu-se in urma acestor cursuri.Date contact firma cursuri
NEWINFO COMPANY
Adresa: GALATI, MAZEPA II, STR. C-TIN BRANCOVEANU, NR.4, BL DL2, SCARA1
Telefon: 0236842021 / 0741393712
Website: www.newinfocompany.ro


Cursuri oferite de NEWINFO COMPANY

Cursuri manichiura

Cursuri spaniola

Cursuri manichiura

Cursuri franceza

Alte cursuri

Cursuri italiana

Cursuri manichiura

Alte cursuri informatica

Cursuri masaj

Cursuri inspector protectia muncii

Cursuri germana

Cursuri engleza

Alte cursuri

Cursuri manichiura

Cursuri cosmetica si coafura

Cursuri masaj

Cursuri Formator

Cursuri cosmetica


Gaseste cursuri


Iti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!