INFOCONTUR
Firma are 5 cursuri introduse
S.C. INFOCONTUR S.R.L. Zalau s-a înfiintat în anul 2003. Este o companie dinamica a carei activitate vizeaza organizarea cursurilor autorizate de formare profesionala, specializare si perfectionare din diverse domenii. În decursul anilor am avut peste 500 serii de cursanti cu o rata de promovabilitate de 100%. Cursantii au fost din diferite domenii: someri, studenti, ingineri, medici, persoane fara un loc de munca, precum si serii de cursanti de la diverse institutii de stat ( A.J.O.F.M., Inspectoratul Scolar Salaj, Colegiul National “ Silvania” Zalau), societii comerciale ( S.C. Michelin S.A, Intreprinderea de Tevi “ Silcotub” S.A., Armatura S.A., Garda de Mediu, etc.).
La INFOCONTUR clientul este întotdeauna pe primul loc. Noi construim relatii de afaceri bazate pe încredere, corectitudine si deschidere - relatii în care toate partile au de câstigat. Clientii nostri includ firme de prestigiu din toate domeniile de activitate, persoane fizice (adulti si adolescenti).
INFOCONTUR desfasoara cursuri de zi (OPEN) cu o durata de 4 luni 1/2 ( 720 ore) - calificare, 2 luni ( 360 ore) – calificare; cursuri de 1 luna si 2 saptamâni (150 ore) – perfectionare si cursuri de specializare de 30 ore, care presupun deplasarea cursantilor la sediul companiei si frecventarea cursurilor pe întreaga lor perioada. Echipa INFOCONTUR se poate deplasa, de asemenea, la sediul companiilor interesate, inclusiv în alte localitati . Oferta educationala de tip OPEN a INFOCONTUR contine urmatoarele tipuri de cursuri: “ Operator introducere, validare si prelucrare date”, “ Lucrator în comert”, “ Frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist”, “ Zidar, pietrar, tencuitor”, “ Dulgher, tamplar, parchetar”, la care se adauga module complementare care pot fi atasate, la cerere, oricarui stagiu de pregatire. Toate cursurile organizate de INFOCONTUR pot fi adaptate în functie de nevoile de instruire ale organizatiilor si livrate în sistem la cerere, la sediul clientului pentru grupe compuse din 14 cursanti.
Lectorii societatii au o mare experienta în domeniu, fiind licentiati în materiile pe care le predau, având în completarea studiilor universitare diplome Postuniversitare, Masterat, formator, examinator ECDL, etc. Totodata precizam ca societatea dispune de sali de clasa si laboratoare moderne dotate cu aparatura de ultima generatie.
La absolvire se elibereaza Certificate de Calificare autorizate la nivel national si European, firma fiind autorizata de catre Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului în una din meseriile mentionate mai sus.


Date contact firma cursuri
INFOCONTUR
Adresa: Zalau, str. C. Coposu nr.61/a
Telefon: 0740212617
Website: www.infocontur.page.tl


Cursuri oferite de INFOCONTUR

Alte cursuri

Alte cursuri

Cursuri cosmetica si coafura

Alte cursuri

Cursuri operare calculator


Gaseste cursuri


Iti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!