Estetika Profesional
Firma are 1 cursuri introduse
SC Estetika Profesional SRL este o companie care organizeaza cursuri de formare profesionala in domeniul frumusetii. Suntem o echipa care isi doreste ca procesul de invatamant sa fie unul la nivel european, lectorii nostri fiind specializati si cu experienta de predare. Ne dorim ca elevii care ne calca pragul sa invete cu adevarat meserie intr-un cadru prietenos, cu metode de predare moderne, cu multa practica, aceasta fiind cea mai importanta in aceste meserii.

Scolile noastre sunt dotate modern cu echipamente de ultima generatie, cu dotari suplimentare pe care elevul nu mai trebuie sa cheltuie bani pe parcursul cursului. Locatiile scolilor noastre sunt alese central, cu acces la mijloacele de transport in comun pentru a deservi mai bine elevul. Scolile sunt dotate cu sali de teorie separat, sali de practica pentru fiecare meserie in parte. De asemenea, oferim reduceri sau ajutoare in functie de caz, pentru ca fiecare om trebuie sa aiba posibilitatea sa invete o meserie.

Scoala Internationala Estetika Profesional va ofera cea mai ampla oferta educationala. Sediile noastre din ORADEA, ARAD, TIMISOARA, BRASOV SI PLOIESTI sunt destinate doar formarii profesionale si sunt dotate cu aparatura de ultima generatie pentru a putea deservi si cele mai exigente cerinte.

Programele de la cursuri sunt structurate dupa modele si academii cu experienta in lume cu care, de altfel, scoala noastra si colaboreaza. Lectorii de la cursuri sunt instruiti international, iar diplomele sunt eliberate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei cu acreditare in Romania si UE.

Estetika Profesional

Organizeaza cursuri de coafor, cursuri de frizerie, cursuri de cosmetica,cursuri de make-up, cursuri de manichiura pedichiura, cursuri de unghii false, cursuri de masaj, cursuri de tatuaj, cursuri de machiaj semipermanent, cursuri de pizzar.

La cursuri se face 80% practica, iar elevii nostri nu mai au nevoie de nici un fel de specializari dupa ce termina cursul.

Informatii la tel: 0740.835.675

www.estetikaprofesional.ro


Date contact firma cursuri
Estetika Profesional
Adresa: Timisoara, Arad, Oradea, Brasov, Ploiesti
Telefon: 0740835675
Website: www.estetikaprofesional.ro


Cursuri oferite de Estetika Profesional

Cursuri cosmetica si coafura


Gaseste cursuri


Iti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!