Estetika Profesional
Firma are 0 cursuri introduse
SC Estetika Profesional SRL este o companie care organizeaza cursuri de formare profesionala in domeniul frumusetii. Suntem o echipa care isi doreste ca procesul de invatamant sa fie unul la nivel european, lectorii nostri fiind specializati si cu experienta de predare. Ne dorim ca elevii care ne calca pragul sa invete cu adevarat meserie intr-un cadru prietenos cu metode de predare moderne, cu multa practica aceasta fiind cea mai importanta in aceste meserii.

Scolile noastre sunt dotate modern cu echipamente de ultima generatie, deasemenea si cu dotari suplimentare pe care elevul nu mai trebuie sa cheltuie bani pe parcursul cursului. Locatiile scolilor noastre sunt alese central, cu acces la mijloacele de transport in comun pentru a deservi mai bine elevul. Scolile sunt dotate cu sali de teorie separat, sali de practica pentru fiecare meserie in parte. Deasemenea oferim reduceri sau ajutoare in functie de caz, pentru ca fiecare om trebuie sa aiba posibilitatea sa invete o meserie.

Scoala Internationala Estetika va ofera cea mai ampla oferta educationala. Sediile noastre din ORADEA, ARAD, TIMISOARA sunt destinate doar formarii profesionale, si sunt dotate cu aparatura de ultima generatie pentru a putea deservi si cele mai exigente cerinte.

Programele de la cursuri sunt structurate dupa modele si academii cu experienta in lume cu care de altfel Scoala noastra si clolaboreaza. Lectorii de la cursuri sunt instruiti international iar diplomele sunt eliberate de Ministerul roman cu acreditare in Romania si UE.

ORGANIZAM CURSURI DE COAFOR, MANICHIURIST PEDICHIURIST, STILIST PROTEZIST DE UNGHII, MASEUR, COSMETICIAN, MACHIOR, OPERATOR CALCULATOR.

La cursuri se face 80% practica, iar elevii nostri nu mai au nevoie de nici un fel de specializari dupa ce termina cursul.

Urmati-ne pe net, pe facebook si va veti convinge dvs!!!


Date contact firma cursuri
Estetika Profesional
Adresa: Str. Lunga, 138
Telefon: 0734418516
Website: http://www.estetikaprofesional.ro


Gaseste cursuri


Iti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!