Atelierele ILBAH Centru de formare profesionala
Firma are 2 cursuri introduse
Atelierele ILBAH este un concept modern pe piata furnizorilor de servicii din Romania.Pe langa alte diverse activitati, echipa noastra presteaza servicii in domeniul formarii profesionale si este autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari ( fost CNFPA) pentru organizarea de cursuri de calificare, initiere si perfectionare.


Fie ca sunteti in cautarea unui loc de munca, sau doriti sa va consolidati pozitia in cadrul companiei unde lucrati deja, sau pur si simplu doriti sa va imbogatiti cunostintele si aptitudinile, Atelierele ILBAH va ofera suportul total de care aveti nevoie. Va punem la dispozitie sali de curs dotate modern, formatori cu experienta, suport de curs de cea mai buna calitate dar si diplome recunoscute la nivel national si international.
Atelierele ILBAH organizeaza si training-uri,workshop-uri sau conferinte. Incercam sa oferim cadrul complet pentru dezvoltarea personala chiar daca este vorba despre programe de Team Building, de metode de petrecere a timpului liber sau workshop-uri ce va alimenteaza imaginatia si creativitatea. Urmariti asadar noutatile si nu uitati sa ne contactati pentru orice informatii sau sugestii.

Date contact firma cursuri
Atelierele ILBAH Centru de formare profesionala
Adresa: Bd. Dacia nr. 103, et. 1, ap. 4, sector 2, Bucuresti. zona Piata Spaniei
Telefon: 0729373342
Website: www.ateliereleilbah.ro


Cursuri oferite de Atelierele ILBAH Centru de formare profesionala

Cursuri cosmetica si coafura

Cursuri manichiura


Gaseste cursuri


Iti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!