Vrei sa iti fidelizezi clientii pe termen lung? Invata strategii de Marketing Online la cursul din 17-18 mai
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri marketing

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
500

Diploma
Diploma de participare si certificat de absolvire eliberat de ANC

Pagina cursului

Descriere curs
-->
A fi prezent in mediul online a devenit un must nu doar pentru cei pasionati de social media, ci si pentru toti cei preocupati sa tina pasul cu tehnica si modul alert in care evolueaza comunicarea. Fie ca promovezi un business sau lansezi un mesaj, comunicarea ta incepe si se termina in online. Pentru a avea succes, invata de la experti cum sa-ti cresti afacerea si cum sa-ti fidelizezi clientii prin campanii de optimizare SEO si strategii de marketing online, afla ultimile trenduri si instrumente noi lansate in online.

Cursul de Marketing online din perioada 17-18 mai te familiarizeaza cu notiunile teoretice si practice necesare pentru a planifica, implementa si monitoriza o campanie eficienta de marketing online si iti ofera o perspectiva asupra unor ramuri ale marketing-ului online: campanii SEO, campanii Google Adwords, promovare pe Social Media, e-mail marketing, content marketing, marketing afiliat sau mobile marketing. Vei invata tehnici de crestere a numarului de vizitatori, tipuri de strategii care aduc vizibilitate si notorietate unui site, cum sa iti cresti interactivitatea cu clientii la nivel online si sa ii fidelizezi pe termen lung prin modul tau de comunicare.

Modulele cursului de marketing online iti prezinta tehnici de optimizare SEO, tipuri de campanii CPC (Google Adwords si Facebook Ads), canale de comunicare online, modalitati de creare a continutului online si instrumente de analiza si monitorizare a campaniilor digitale. Toate modulele de curs vor fi axate pe tehnica de realizare a continutului optimizat SEO si pe realizarea de mesaje targetate in functie de audienta si platforma de comunicare abordata.

Cui se adreseaza cursul?

Managerilor sau antreprenorilor care doresc sa invete cum sa isi creasca site-ul in motoarele de cautare, specialistilor in marketing care trebuie sa promoveze site-ul companiei sau clientului si in mediile online, studentilor sau absolventilor de studii care vor sa isi deschida propria afacere sau sa aplice pentru job-uri in SEO si marketing online, marketer-ilor care au cunostinte de baza, dar vor sa aiba o privire de ansamblu asupra strategiilor de comunicare la nivel online. Tuturor celor care sunt pasionati de mediul online.

Unde si cand are loc cursul?

Cursul de Marketing online va fi sustinut in perioada 17-18 mai, la sediul agentiei Creative Business Management, din Splaiul Unirii nr. 6, sector 4, Bucuresti.

Cine este trainer?

Trainerul cursului va fi Ionut Condruz , cu o experienta de peste 6 ani atat in Marketing, cat si in Management. In prezent este consultant in management si marketing pentru companii si, in acelasi timp, sustine sesiuni de cursuri in cadrul Creative Business Management, in calitate de Trainer. A participat la numeroase cursuri de perfectionare, atat in tara cat si in strainatate, si a sustinut prelegeri la conferinte nationale si internationale, pe teme de Management si Marketing. Ofera consultanta in comunicare online, in crearea de strategii de promovare si in implementarea de metode de fidelizare a clientilor.

Care este costul formarii?

500 lei de persoana
Se acorda si reduceri de grup:
- 5%/ cursant- pentru participarea a 2 persoane(colegi/prieteni)
- 10%/cursant- pentru participarea a 3 persoane(colegi/prieteni)
- 15%/cursant- pentru participarea a mai mult de 3 persoane (colegi/prieteni)

Cum se fac inscrierile?
Daca doriti sa va inscrieti, va rugam sa transmiteti un mail la adresa ruxandra@cbmanagement.ro, prin care sa solicitati fisa de participare la acest curs. Dupa completarea fisei de participare se va emite factura proforma aferenta cursului, urmand ca factura fiscala in original sa va fie oferita cand ajungeti la curs. Factura poate fi achitata fie numerar la sediul firmei Creative Business Management, fie prin transfer bancar pe baza facturii proforme. Ultima zi de inscriere este 14 mai.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic la numerele 031.428.24.44 si 0743.183.353 sau pe email la adresa ruxandra@cbmanagement.ro. Persoana de contact: Ruxandra Simion.


Creative Business Management
Adresa: Calea Serban Voda, nr. 44, sector 4, Bucuresti
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: www.cbmanagement.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!