Vrei o diploma de Manager de proiect recunoscuta international? O poti obtine cu doar 650 lei (TVA inclus).
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri management

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
650

Calendar
5 - 19 NOV 2011

Diploma
CNFPA

Cod COR

Pagina cursului

Descriere curs
-->
BEFC are onoarea de a va invita sa participati la cursul acreditat CNFPA ?Manager proiect?, la Bucuresti, in perioada 5 ? 19 noiembrie 2011.
OFERTA!!
Trimiteti formularul de inscriere pana la data de 3 noiembrie si beneficiati de taxa redusa de doar 650 lei/participant.
Cursul este elaborat si sustinut de traineri cu peste 15 ani experienta in domeniu, evaluatori recunoscuti international, care va pot oferi punctul de vedere al unui evaluator, pentru a va mari sansele de a obtine finantare.
Cu un puternic caracter interactiv, se pune accent pe dobandirea cunostintelor si dezvoltarea aptitudinilor si competentelor practice.
Cum se va desfasura acesta?
Cursul este structurat in doua parti:
- Partea teoretica - livrarea de cunostinte si informatii
- Partea practica - ce consta in aplicatii practice pentru fiecare sesiune teoretica. Se urmareste astfel internalizarea cunostintelor si informatiilor dobandite in partea de teorie, pentru a putea fi mai bine intelese si aplicate. Aceasta va consta in lucrul in echipe ce vizeaza dezvoltarea ideii de proiect.
Inca din prima zi de curs, participantii sunt indemnati sa isi aleaga, impreuna cu echipa din care fac parte, o idee de proiect ce va fi dezvoltata pe parcursul celor 4 zile de curs, sub coordonarea lectorului.
Cine poate participa?
Pot participa atat persoane care doresc sa dobandesca informatii si cunostinte cu privire la elaborarea unui proiect pentru accesarea de fonduri nerambursabile, cat si cei care doresc sa isi valideze cunostintele dobandite pe cai informale.
Cost?
800 lei/ participant.
OFERTA!!
Trimiteti formularul de inscriere pana la data de 3 noiembrie si beneficiati de taxa redusa de doar 650 lei/participant.

Aceasta taxa reprezinta costul integral al cursului si include suportul de curs, pauzele de cafea, precum si taxa de examinare si de eliberare a certificatului de absolvire de catre CNFPA.
Competentele dobandite?
1 Stabilirea scopului proiectului
2 Stabilirea cerinţelor de management integrat al proiectului
3 Planificarea activităţilor şi jaloanelor proiectului
4 Gestiunea utilizării costurilor şi a resurselor operaţionale pentru proiect
5 Realizarea procedurilor de achiziţii pentru proiect
6 Managementul riscurilor
7 Managementul echipei de proiect
8 Managementul comunicării ?n cadrul proiectului
9 Managementul calităţii proiectului

Perioada de desfasurare:
Curs de weekend: 5, 6, 12, 13 noiembrie curs; 19 noiembrie examen.
Curs de saptamana: 29, 30 noiembrie 6, 7 decembrie curs; 12 decembrie examen.

In urma absolvirii acestui curs, participantii vor dobandi informatii cu privire la: identificarea unei linii de finantare optime (in raport cu obiectivul urmarit); care sunt criteriile de eligibilitate ce trebui intrunite in vederea accesarii liniei de finantare (eligibilitatea solicitantului / cheltuielilor /activitatilor); care sunt pasii necesari a fi indepliniti pentru a scrie un proiect ce poate beneficia de finantare nerambursabila si multe altele.
Urmand acest curs veti beneficia de vasta experienta a lectorilor nostri in scrierea proiectelor, dar si in evaluarea acestora, Dvs putand sa aflati care sunt aspectele urmarite de evaluatori in acordarea punctajelor, sporindu-va astfel sansele de a obtine finantare in cadrul uneia dintre sursele de finantare active in Romania, la momentul actual.

Cursul este acreditat de statul roman prin "Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale" si "Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului", iar certificatul eliberat la absolvire este recunoscut atat la nivel national cat si in statele membre ale Uniunii Europene.

AGENDA CURSULUI:
Cursul se desfasoara pe parcursul a 4 zile de curs, iar in ziua 5 se va sustine examenul de absolvire, in vederea obtinerii diplomei de perfectionare, eliberata de catre CNFPA. Agenda detaliata, o gasiti pe site-ul nostru: www.befc.ro
Lectori:
Cezar Scarlat - Universitatea POLITEHNICA din BucureSti, Asistent, sef de lucrari, Conferentiar, Profesor universitar. Studii post universitare Inginerie economic, Entrepreneurial Engineering Certification Program University of New Mexico, USA, International Business Certification Program Washington State University, USA, ?General Management? Attestation Institut de Gestion Internationale, Cergy-Pontoise, France. Cezar Scarlat este membru al diferitelor asociatii profesionale. Are numeroase certificari, mentionam doar: "Expert Evaluator" de ctre CNCSIS (2001); certificat ca ?Financial and Investments Services? Specialist by the National Bank of Greece, within the Greek Development Assistance Programme, Athens (September 2000); certificat ca ?Professional trainer? ?n cadrul multor proiecte; certificat: Professional Business Counselor (1993) i Master Business Counselor (1994) by Washington State University and Washington Sate Small Business Development Center, US; a facut cursuri ?PRIMAVERA Project Planner (P3)? ?n Project Management (Septembrie Octombrie 2001), organizate de TOTAL SOFT si cursuri SAP R3 Finance/Accounting training programme (Octombrie 2001), organizate de SAP-Romania. Are o experien ?n peste 30 de proiecte / programe internaionale sau cu participare internaional (EU Phare, Fonduri Structurale, World Bank, IBRD, USAID, British Know-How Fund etc).
Sergiu Stan - Lector univ. drd. - Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, Vicepresedinte - Patronatul Medicinei Integrative. Stan s-a implicat ca expert in diferite proiecte precum: Perceptia privind relevanta sociala a managementului de proiect. Studiu comparativ intre nivelul de maturitate al managementului de proiect in invatamantul romanesc si cel european?, derulat in cadrul Programului CNCSIS (2007 2008); Studiu privind strategia de internationalizare a invatamantului superior romanesc. Valoare adaugata a invatamantului superior romanesc la brandul de tara?, derulat in cadrul Programului CNMP (2007 2010); Educatie civica pentru colectarea selectiva a deseurilor in campusurile universitare?, derulat in cadrul Programului CNMP (2008 2010); Studiu privind transformarea politicilor de responsabilitate sociala corporativa in parghii ale dezvoltarii durabile a Romaniei?, derulat in cadrul Programului CNMP (2007 2010). Este autorul si coautorul al unui numar mare de carti de specialitate din domeniul Managementului de proiect.
Irina Colceru - absolventa a Facultatii Relatii Economice Internationale, a activat in cadrul diplomatic, are numeroase certificari si participari la seminarii: ?Professional Partnership Qualification for South East Europe?, Germania, ?Macroeconomic policies? organizat de Guvernul Coreei de Sud; Comisia Europeana, monitorizare proiecte DG Enlargement si DG Regio in Belgia (Bruxelles) si in Grecia (Atena) in Ministerul Economiei si Finantelor si Minsterul Agriculturii, si la Autoritatea Regionala de Management din Tripoli Pelopones; forumul ?Evaluation of the Structural Funds?, Ungaria. Este membru al Asociatiei Internationala a Consultantilor ( AIC), si Asociatiei Romana a Evaluatorilor de PPP (RoSE). Este consultant international, are o experienta de peste 15 de ani in managementul financiar al proiectelor adresate diferitilor beneficiari. A activat atat in mediul privat cat si non-guvernamental dar si ?n institutii guvernamentale responsabile de pregatirea Rom?niei pentru aderare la Uniunea Europeana, este un bun cunoscator al mecanismelor de functionare a institutiilor europene si instrumentelor financiare comunitare. In prezent este consultant intr-o serie de proiecte finantate de Uniunea Europeana, fiind implicata atat in evaluarea proiectelor pentru diferite programe operationale (cca. 800 de proiecte evaluate), in implementare dar si ca lector avand numeroase certificari cat si Formator Acreditat CNFPA.
Erika Tusa - este licentiata in economie, avand Masterat ?n economie la Catedra de Cibernetic, Statistica si Informatica economica, Academia de Studii Economice. Are experienta in implementarea a peste 20 de proiecte finantate international, fiind consultant senior - Expert- economic si /sau financiar. Dr. Erika Tusa poseda o vasta experienta in economia mediului, analiza de date, evaluarea financiara a aspectelor de mediu a diferitelor proiecte si dezvoltarea modelelor si matricelor de cost. A elaborat diferite proiecte de gestionare a deseurilor cu o competenta evaluare a costurilor si planificare financiara la nivel regional si national si poseda solide cunostine ?n domeniul legislatiei EU legate de mediu.
Detalii:
www.befc.ro
www.befc.blog.com
office@befc.ro
0737216371

contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!