Training Managementul Schimbarii – Simulare de Afaceri
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri management

Oras
Cluj Napoca

Tip curs
in clasa

Pret
200 Lei

Diploma
Diploma de Absolvire care sa ateste detinerea de abilitati de management a schimbarii prin Simulare

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Descriere: Simularea de Managementul Schimbarii ofera posibilitatea de a experimenta si pune in practica cunostintele in management in cadrul unei simulari on-line, acreditata de Harvard Business Publishing, pentru a dobandi experienta in acest domeniu. Participantii vor lucra in echipe pentru a defini si executa un plan de marketing business-to-business (B2B) pentru un fabricant de motoare utilizate pentru aparate medicale. Clientii sunt impartiti in segmente de piata bazate pe cerinte, caracteristici si pretul motoarelor.

Programul de formare se desfasoara in 3 pasi:
1. Evaluare competentelor actuale
2. Simularea in Managementul Schimbarii
3. Plan individualizat de dezvoltare.

Obiective:
1. Intelegerea efectelor puterii si influentei asupra schimbarilor intr-o organizatie..
2. Intelegerea celor 18 factori si aspecte care influenteaza cale schimbarii si cunoasterea modului in care fiecare influenteaza rezultatul final.
3. Intelegerea pasilor critici de la constientizare la adoptie si a modului cum afecteaza persoanele implicate in procesul de schimbare.

Beneficii:
1. Capacitatea de a integra si sintetiza cunostintele din varii domenii pentru a lua decizii reale bazate pe fapte si date concrete
2. Oferirea de feedback real si prompt legat de consecintele deciziile luate la nivel de echipa
3. Oportunitatea de a experimenta, nu doar a citi sau invata din experientele altora.
4. Cadrul ideal de a obtine abilitati practice prin oferirea unei dimensiuni temporale, de a experimenta rezultatele care se schimba cu fiecare informatie acumulata
5. Simulari business care au fost testate si aprobate de sute de institutii de invatamant si companii multinationale, dezvoltate de Harvard Business Publishing.
6. Obtinerea unei Diplome de Absolvire, care sa ateste dezvoltarea si castigarea de abilitati practice si experienta in domeniile oferite de cursurile de afaceri Valiant.

Cui se adreseaza:
Acest curs se adreseaza persoanelor care detin cunostinte de managementul schimbarii, inteleg etapele care se desfasoara in procesele de schimbare, cunosc notiunile teoretice in implementarea schimbarii si doresc sa invete si sa experimenteze executarea unui plan.

Durata:
Un curs de Simulare Managementul Schimbarii va dura 5 ore. Cursul se tine pe weekend, durata fiind de o zi, de la ora 09:00 la ora 14:00 sau in timpul saptamanii, pe parcursul a doua zile, de la ora 18:00 la 20:30.

Unde:
Cursurile si simularile oferite de Valiant Development se desfasoara in Cluj-Napoca, str. Pitesti, nr. 19.

Cand:
Data finala va fi anuntata la inscrierea a minim 10 participanti si va tine cont de preferintele fiecaruia.

Inscrieri:
Inscrierile pentru Cursul de Managementul Schimbari se va face la adresa: http://valiant.ro/curs-managementul-schimbarii/ sau prin trimiterea unui mail cu datele de contact si interesul pentru acest curs la adresa: contact@valiant.ro sau tel. 0741039652. Viziteaza pagina www.valiant.ro pentru a afla mai multe detalii legat de simularile si cursurile oferite de Valiant Development.


Valiant Development
Adresa: str. Pitesti, nr. 19, Cluj-Napoca
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: http://valiantdevelopment.ro/


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!