TenStep PMP Exam Prep - Training pentru certificarile internationale PMP? si CAPM?
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri management

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
!!! OFERTA SPECIALA DE PRIMAVARA !!! Taxa de inscriere este: - 390 Euro + TVA / participant - reducere suplimentara 40 Euro + TVA pentru doamne si domnisoare cu ocazia zilei de 8 Martie * Pretul include cafea si racoritoare in pauze.

Calendar
Trainingul va avea loc in perioada: - 7, 8, 9 si 10 Martie 2012.

Diploma
35 Contact Hours (PDUs) necesare pentru examen PMP de la PMI

Pagina cursului

Descriere curs
-->
TenStep Romania organizeaza in luna Martie 2012 o noua sesiune a trainingului ?PMP? Exam Prep?, destinat celor care doresc sa obtina certificarea internationala in Project Management. Administrat de catre PMI (Project Management Institute), programul de certificare PMP? se bucura in prezent de cea mai larga recunoastere international. Realizat pe baza standardului PMBOK Guide, Fourth Edition, trainingul TenStep PMP? Exam Prep este calea cea mai sigura pentru dobandirea certificarii internationale intr-o profesie a carei valoare de piata este in continua crestere peste tot in lume: Managementul de Proiect.

Pentru mai multe detalii privind trainingul ?TenStep PMP? Exam Prep?, va invitam sa accesati site-ul TenStep Romania, sectiunea Programe de Training.

Programul TenStep PMP? Exam Prep cuprinde 35 ore de training intensiv, distribuite pe durata a 4 zile, care acopera cele 9 domenii de cunostinte incluse in Standardul International PMBOK? Guide, Fourth Edition. Informatiile se regasesc in suportul de curs ce va fi pus la dispozitia participantilor la inceputul trainingului.

Participarea la aceste traininguri va fi atestata prin TenStep Training Certificate, document necesar cursantilor pentru a dovedi indeplinirea conditiilor de eligibilitate impuse de PMI (Project Management Institute) la sustinerea examenelor de certificare PMP? si CAPM?.

TenStep Romania este prima companie romaneasca abilitata ca Registered Education Provider (R.E.P.) de catre Project Management Institute (PMI), inca din anul 2004.

TenStep Romania este singura companie de consultanta care ofera clientilor sai servicii de Process Improvement pe baza modelului CMMI, fiind agreata de catre Software Engineering Institute ca SEI Partner.

TenStep Romania este reprezentanta companiei americane TenStep, Inc., cu sediul central in Atlanta, S.U.A. si cu birouri in alte 27 tari. TenStep este specializata in servicii de consultanta si instruire pentru Managementul Proiectelor, Managementul Portofoliului de Proiecte, Imbunatatirea Proceselor si implementarea structurilor organizationale de tip Project Management Office.contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!