Seminar interactive (Workshop) “ANALIZA COST - BENEFICIU A PROIECTULUI” – 25-26 februarie 2013, Bucuresti
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri management

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
350 lei

Calendar
25.02.2013 - 26.02.2013

Diploma
certificare COBO - Training si Consultanta in Afaceri

Cod COR
-

Pagina cursului

Descriere curs
-->
COBO – Training si Consultanta in Afaceri, va invita sa participati la seminarul interactiv Analiza cost – beneficiu a proiectului – 25 - 26 februarie 2013 la Bucuresti.
Deciziile de investitii stau la baza oricarei strategii de dezvoltare a unei companii. Dezvoltarea implica luarea unor decizii dificile de a cheltui in prezent resursele economice in speranta unor beneficii viitoare, mizand pe un viitor indepartat si incert.
De fiecare data cand trebuie luata o decizie de investitie este utilizata o anumita forma de comparare a costurilor care ar fi neceare in prezent cu beneficiile care vor veni in viitor, de-a lungul timpului. Companiile private sau cele din sectorul public fac aceste calcule in fiecare zi, sub o forma sau alta.
Metoda de analiza cea mai utilizata este analiza cost-beneficiu (ACB) care analizeaza impactul net al unui proiect asupra bunastarii economico-financiare viitoare a companiei. Metoda se bazeaza pe o serie de aproximari, ipoteze de lucru si simplificari datorate unor previziuni viitoare care nu pot fi estimate cu maxima acuratete datorita evolutiei incerte a economiei. Totusi, este o metoda utila si necesara pentru evaluarea oportunitatii realizarii unei investitii.
Seminarul de fata isi propune sa discute si sa aprofundeze pentru cei care nu sunt specialisti, cunostinte de baza pentru realizarea unei astfel de analize. Subiectele abordate vor acoperi:
• Intocmirea unui buget estimativ pentru costurile totale ale investitiei pe de o parte si pe de alta parte, pentru costurile viitoare de operare si veniturile previzionate in urma operarii, intr-un anumit orizont de timp;
• Realizarea analizei cost-beneficiu utilizand indicatori financiari specifici: PB, NPV si IRR;
• Analiza de risc - scenarii “what if” (identificarea variabilelor critice, realizarea scenariilor, compararea si analiza scenariilor) in vederea luarii unei decizii privind investitia.
La finalizarea seminarului vei primi un Certificat de participare eliberat de compania COBO – Traning si Consultanta in Afaceri mentionand competentele dobandite.
Seminarul nostru interactiv ofera, la un cost optim, garantia calitatii si aplicabilitatii imediate a teoriei in practica, incredere si mai ales certitudinea ca banii investiti aduc beneficiile asteptate.
Seminarul, cu o durata totala de 12 de ore (2 zile) va fi format din scurte prezentari teoretice, discutii interactive si aplicatii practice. Locatia exacta va fi comunicata participantilor in urma inscrierii.
La solicitarea clientului, se poate negocia si un alt format adaptat cerintelor acestuia.
Taxa de participare la curs este de 400 lei. Vrei sa platesti 350 lei? Achita cursul cu pana la 5 zile inainte de data inceperii si primesti aceasta reducere. Imediat dupa primirea formularului de inscriere, vei primi factura proforma ce trebuie achitata in 24h pentru confirmarea inscrierii.
Pentru a vizualiza si celelalte seminarii organizate de COBO va rugam sa intrati pe www.cobo.ro si sa deschideti Calendarul de cursuri pentru anul 2013 - Programarea seminarelor interactive
Pentru inscriere, va rugam sa completati formularul de inscriere de pe site-ul www.cobo.ro si sa il trimiteti la adresa office@cobo.ro.
Pentru mai multe detalii te rugam sa ne contactezi la: office@cobo.ro sau la telefon 0722.712.905


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!