Seminar interactiv (Workshop) Planificarea Proiectului cu ajutorul MsProject 2010 – 29 - 30 martie 2013, Brasov
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri management

Oras
Brasov

Tip curs
in clasa

Pret
350 lei

Calendar
29.03.2013 - 30.03.2013

Diploma
certificare COBO - Training si Consultanta in Afaceri

Cod COR
-

Pagina cursului

Descriere curs
-->
COBO – Training si Consultanta in Afaceri, va invita sa participati la seminarul interactiv Planificarea Proiectului cu ajutorul MsProject 2010 – 29 - 30 martie 2013 la Brasov.
Softul de Microsoft Project este un instrument de baza pentru un manager de proiect profesionist.
Dupa ce cursul de manager de proiect a oferit managerilor cunostintele de baza in domeniu, iar experienta le-a demonstrat ca stapanesc tehnicile ?i metodele managementului de proiect, soft-ul specializat le poate usura considerabil munca in dezvoltarea planului, alocarea resurselor pe sarcini, urmarirea progreselor, gestionarea bugetului si analiza volumului de lucru.
Cel mai important aspect al planificarii cu ajutorul programului MsProject 2010 este alocarea taskurilor si realizarea corelarii dintre acestea tinand cont de constrangeri si de dependentele logice dintre activitati.
Taskurile, caramizi constructive esentiale, reprezinta grafic activitatile desfasurate de la initierea pana la finalizarea si atingerea obiectivelor proiectului. Ele descriu, in termeni de durata, necesar de resurse si secventialitate modul in care se vor derula activitatile in proiect.
Seminarul de fata isi propune sa discute si sa aprofundeze pentru cei care nu sunt specialisti, cunostinte de baza pentru utilizarea eficienta a programului MsProject 2010 care sa conduca la succesul proiectului. Subiectele abordate vor acoperi:
• Introducerea taskurilor intr-un proiect si definirea secventialitatii lor;
• Determinarea duratelor activitatilor prin metoda Pert;
• Alocarea de resurse pe task: resurse materiale, umane, echipamente, resurse cost;
• Nivelarea resurselor pentru uniformizarea consumului de-a lungul proiectului;
• Lead si Lag in planificarea activitatilor;
• Constrangeri in proiecte;
• Analiza drumului critic.
La finalizarea seminarului vei primi un Certificat de participare eliberat de compania COBO – Traning si Consultanta in Afaceri mentionand competentele dobandite.
Seminarul nostru interactiv ofera, la un cost optim, garantia calitatii si aplicabilitatii imediate a teoriei in practica, incredere si mai ales certitudinea ca banii investiti aduc beneficiile asteptate.
Seminarul, cu o durata totala de 12 de ore va fi format din scurte prezentari teoretice, discutii interactive si aplicatii practice. Locatia exacta va fi comunicata participantilor in urma inscrierii.
La solicitarea clientului, se poate negocia si un alt format adaptat cerintelor acestuia.
Taxa de participare la curs este de 400lei. Vrei sa platesti 350 lei? Achita cursul cu pana la 5 zile inainte de data inceperii si primesti aceasta reducere. Imediat dupa primirea formularului de inscriere, vei primi factura proforma ce trebuie achitata in 24h pentru confirmarea inscrierii. Aceasta taxa de participare include: materialele suport (suport scris, fise de lucru, anexe), pauzele de cafea, asistenta si feedback in realizarea aplicatiilor, precum si eliberarea certificatului de participare.
Pentru a vizualiza si celelalte seminarii organizate de COBO va rugam sa intrati pe www.cobo.ro si sa deschideti Calendarul de cursuri pentru anul 2013 - Programarea seminarelor interactive
Pentru inscriere, va rugam sa completati formularul de inscriere de pe site-ul www.cobo.ro si sa il trimiteti la adresa office@cobo.ro.
Pentru mai multe detalii te rugam sa ne contactezi la: office@cobo.ro sau la telefon 0722.712.905
contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!