Reducere de 10% in luna iulie la cursul de „Event Management”
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri management

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
360

Diploma
ANC

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Ultima sesiune din aceasta vara a cursului „Planificarea si Organizarea Evenimentelor” va avea loc in perioada 4-5 iulie. Agentia Creative Business Management va oferi un discount de 10% si noutati din domeniu, tuturor cursantilor ce vor participa la aceasta sesiune.

Cursul se adreseaza celor ce vor sa isi construiasca o cariera sau vor sa isi dezvolte o afacere in domeniul organizarii de evenimente. In cele doua zile, participantii vor invata pas cu pas, care sunt notiunile generale din acest domeniu dar si elementele particulare ce duc catre un eveniment reusit.

In prima zi de curs, se vor prezenta toate tipurile de evenimente si etapele ce trebuie respectate de catre toti organizatorii de evenimente. Cum reusim sa avem un concept original, la ce ne ajuta proiectarea evenimentului si de ce livrarea este cea mai importanta etapa, sunt intrebari la care se vor raspunde in prima zi de curs. La fel de importante sunt si actiunile post eveniment: monitorizarea de presa, rapoartele sponsorilor si partenerilor media etc.

A doua zi, se va continua cu realizarea bugetului, stabilirea resurselor necesare si tehnicile de promovare in functie de tipul de eveniment ales (comunicare online, new media, comunicate de presa etc.).


Trainerul cursului este Bianca Preda. Bianca este absolventa a Facultatii de Jurnalism, are titlul de Master in Comunicare si Relatii Publice iar in anul 2012 a obtinut certificarea in management de catre Institute of Leadership and Management din Marea Britanie. Are o experienta de peste 10 ani in event planning iar in momentul de fata, este implicata in derularea mai multor campanii de relatii publice pentru clienti din domeniul corporate, ong sau politic. Toti participantii la curs vor beneficia in urma unui examen, de un certificat de absolvire autorizat de Autoritatea Natinala pentru Calificari si recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.
Costul unui curs este de 400 lei insa cursantii din luna iulie vor beneficia de un discount de 10% . Pretul acopera toate costurile aferente sustinerii cursului (taxa curs, taxa suport curs, taxa ANC ). Pentru inscrieri si detalii ne puteti contacta pe adresa de mail cursuri@cbmanagement.ro , telefonic 0743.183.353 sau pe site-ul www.cbmanagement.ro.

Contact:
Liliana Uleia-Specialist comunicare
cursuri@cbmanagement.ro
0743.183.353


Creative Business Management
Adresa: Calea Serban Voda, nr. 44, sector 4, Bucuresti
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: www.cbmanagement.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!