Rapoarte in proiecte realizate cu ajutorul MSProject 2010 – 22-23 februarie 2013, Brasov
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri management

Oras
Brasov

Tip curs
in clasa

Pret
350 lei

Calendar
22.02.2013 - 23.02.2013

Diploma
certificare COBO - Training si Consultanta in Afaceri

Cod COR
-

Pagina cursului

Descriere curs
-->
COBO – Training si Consultanta in Afaceri, va invita sa participati la seminarul interactiv Rapoarte in proiecte realizate cu ajutorul MSProject 2010 – 22-23 februarie 2013 la Brasov. Un management eficient al proiectului cere un continuu control al executiei acestuia, o continua urmarire a evolutiei proiectului privind desfasurarea activitatilor, incadrarea in bugetul alocat, asigurarea resurselor, obtinerea valorii planificate si atingerea obiectivelor asumate.
Intocmirea rapoartelor privind desfasurarea proiectului, cerute de sponsor, client, alti manageri ai organizatiei, sunt de multe ori greu de elaborat si mari consumatoare de timp.
“Plan the work, when work the plan” spunea Norman Vincent Peale.
Pana de curand, rapoartele se realizau cu creionul pe hartie, dar Ms Project ofera o facilitate puternica de raportare, pe baza datelor din planificare si a evidentierii stadiului lucrarilor. Softul ofera o gama larga de reprezentari grafice care sa insoteasca textul “poveste” si care sunt extreme de utile in evidentierea situatiei de la momentul analizei, a istoricului desfasurarii activitatilor, costurile implicate, profilul resurselor, incadrarea in timp si buget de-a lungul fiecarei faze de executie a proiectului. De asemenea, rapoartele realizate cu ajutorul MsProject 2010 ofera managerilor un volum imens de informatii pe baza carora echipa de proiect isi poate optimiza modul de derulare a proiectului.
Seminarul de fata isi propune sa discute si sa aprofundeze pentru cei care nu sunt specialisti, cunostinte de baza pentru utilizarea eficienta a programului MsProject 2010 care sa conduca la elaboarea cu usurinta a rapoartelor care sa poata fi utilizate la luarea oricaror decizii necesare pentru obtinerea succesului proiectului. Subiectele abordate vor acoperi:
• Intocmirea si personalizarea rapoartelor cu Ms Project;
• Folosirea facilitatii Reports si Visual Reports;
• Exportul rapoartelor generate in Project in suita MsOffice.
La finalizarea seminarului vei primi un Certificat de participare eliberat de compania COBO – Traning si Consultanta in Afaceri mentionand competentele dobandite.
Seminarul nostru interactiv ofera, la un cost optim, garantia calitatii si aplicabilitatii imediate a teoriei in practica, incredere si mai ales certitudinea ca banii investiti aduc beneficiile asteptate.
Seminarul, cu o durata totala de 12 de ore, se deruleaza fie consecutiv, fie in sesiuni de week-end prelungit (vineri-duminica) si va fi format din scurte prezentari teoretice, discutii interactive si aplicatii practice.
La solicitarea clientului, se poate negocia si un alt format adaptat cerintelor acestuia.
Pentru a vizualiza si celelalte seminarii organizate de COBO va rugam sa intrati pe www.cobo.ro si sa deschideti Calendarul de cursuri pentru anul 2013 - Programarea seminarelor interactive
Pentru inscriere, va rugam sa completati formularul de inscriere de pe site-ul www.cobo.ro si sa il trimiteti la adresa office@cobo.ro.
Pentru mai multe detalii te rugam sa ne contactezi la: office@cobo.ro sau la telefon 0722.712.905
COBO - Training si Consultanta in Afaceri
contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!