PSIHOLOGIE ASTROLOGICA
Trimite mai departe

Categorie
Alte cursuri

Oras

Tip curs
online

Pret
90 lei/luna

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Cursul abordeaza sistemul complet al analizei si interpretarii astrogramei natale. Inscriindu-te la curs vei studia in detaliu astrologia natala, karmica, vocationala, relationala, previzionala.

Este abordata intreaga traditie astrologica, incepand cu astrologia elenistica si ajungand la abordarea psihologica si transpersonala. Cursul include si un sistem de analiza a horoscopului care este cvasinecunoscut in Romania: Cosmobiologia.

Cursul se adreseaza atat incepatorilor in astrologie cat si astrologilor avansati. Afla cum sa descifrezi structura destinului cuiva, cum sa-i evaluezi karma, cum sa-i intelegi vocatia, talentele, motivatiile, compulsiunile si complexele, temperamentul, cum sa faci previziuni exacte si corect incadrate temporal, cum sa intelegi mai bine ciclurile fundamentale prin care viata sa trece, incercarile, provocarile si oportunitatile sale de crestere, cum sa intelegi mecanisme relationale, cum sa insotesti mai bine o persoana pe drumul transformarii si actualizarii de sine si sa o ajuti sa dea o semnificatie superioar? vietii sale! Toate acestea doar pe baza datelor sale de nastere!


Cursul este online, in format video si audio, accesibil atat pe dispozitivele desktop, cat si mobile. Pretul este foarte accesibil, existand mai multe variante de plata. Inveti in propriul timp liber si in propriul tau ritm, nu depinzi de un program.contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!