NLP Practitioner Timisoara - I modul de lansare
Trimite mai departe

Categorie
Alte cursuri

Oras
Timisoara

Tip curs
in clasa

Calendar
24.11.2012 - 25.11.2012

Diploma
Certificare ARONLP, EANLP si IANLP

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Formare NLP Practitioner, 1 modul/luna, in total 7 module acumuland 130 de ore de formare, coaching si supervizare facultativa.

? Ce vom face?
Vom ajunge sa ne raspundem singuri la intrebari ce ne conduc de-a lungul vietii despre cine, ce, cum si de ce? Vom descifra tainele constientului, subconstientului, limbajului verbal si non-verbal, vom afla ce inseamna comunicarea eficienta si cum putem sa ne programam/reprogramam catre succes. Si mai ales sa ne descoperim. NLP este acea unealta care ne conduce spre esenta punand laolalta cunoasterea practica obtinuta prin modelare din psihologie, psihoterapie, neurologie, fiziologie, lingvistica (comunicare verbala si nonverbala), hipnoterapie, pedagogie, comportament cognitiv …

Iar pentru cei care doresc sa-si faca o cariera ca si traineri este prima treapta de lansare catre aceasta.

Pe cat de fascinant si controversat poate parea NLP-ul, pe atat de simplu, logic si intuitiv ti se va parea odata ce incepi sa inveti cum functioneaza mintea umana si toate acele programele care ruleaza si se modifica in noi de-a lungul vietii. Insa daca nu stii de ele vei fi ghidat si programat de altii care stiu.

Mergand pe cunoasterea acumulata din stiintele de mai sus vom pune in practica toate acele tehnici si metode prin care poti testa imediat pe pielea ta eficienta si rezultatele. NLP-ul nu este ceva pentru viitor, este practica concreta, aplicata imediat si cu rezultate pe masura implicarii tale. Vom lucra predominant practic si te vei bucura de descoperirea de sine alaturi de colegii tai ghidati de aceeasi motivatie.

? Cu ce vei pleca acasa?
In sens pragmatic vei primi o diploma de NLP Practitioner cu sigiliul ARONLP (Asociatia Romana pentru Programare Neuro-Lingvistica) + o diploma in limba engleza cu sigiliul EANLP si cu recunoastere internationala in cadrul EANLP (European Association of Neurolinguistic Programming) si IANLP (International Association for Neuro-Linguistic Programming). Cu aceste diplome ai posibilitatea sa continui formarile in NLP la nivelul urmator de Master si apoi de Trainer, cu posibilitatea de a deveni Master Trainer acreditat in tara si in strainatate, calificat sa-i formeze si pe altii. Asta ca si paranteza pentru cei care-si doresc o cariera in acest domeniu. Desigur, diplomele se vor primi dupa evaluarea finala (proba scrisa si proba practica).

In alte sensuri vei pleca acasa cu multa cunoastere, care te va duce invariabil pe un alt nivel al dezvoltarii tale pe plan personal si profesional. Ca si in viata, in functie de dedicatie si implicare poti pleca cu mult mai multe decat ti-ai imaginat vreodata, sau cu shimbari tintite pe anumite arii ale vietii. Experientele participantilor de pana acum si ale celor ce au urmat astfel de formari stand marturie in acest sens. Fiecare cursant este diferit si rezultatele sale vor fi diferite. Vei avea acces la foarte multe informatii puternice, aplicabile in viata reala din secunda 2, insa ce vei face cu ele si cat vei dori tu sa aplici din ele va depinde doar de tine. Posibilitatile sunt nelimitate!

Detalii si inscrieri pe link-ul atasat mai jos ...
Mai multe detalii: http://platinum-development.ro/nlp-practitioner/contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!