Limba Engleza pentru Incepatori - AUTORIZAT
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri engleza

Oras

Tip curs
la distanta

Pret
49 lei pe luna

Diploma
Certificat Eurocor, Certificat Ministerul Muncii

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Cursuri de Limba Engleza pentru Incepatori.
Daca ati mai studiat anterior limba engleza, in scoala sau in mod particular, daca a trecut ceva vreme de atunci si va doriti sa continuati invatarea acestei limbi atat de folositoare, cursul Eurocor de Engleza Incepatori este cea mai buna optiune.

Acest curs este recomandat tuturor acelora care doresc sa asimileze si sa-si consolideze cunostintele de limba engleza care sa le permita sa se descurce cu succes in situatii uzuale.
Aspectul grafic atractiv al cursului, numeroasele tipuri de exercitii, sectiunile speciale de citire, vorbire, ascultare, gramatica, pronuntie, faciliteaza invatarea limbii engleze intr-un timp foarte scurt. Spre deosebire de nivelul de baza, cursul pentru incepatori contine mai multe cuvinte noi, mai putine traduceri si mai multe exercitii de utilizare a noului vocabular. Subiectele abordate se refera la teme actuale, cursul fiind un ghid prietenos pentru conversatiile de zi cu zi si chiar in calatorie sau la locul de munca.

Cursul Eurocor de Engleza Incepatori cuprinde 20 de caiete cu cate 2 lectii fiecare, in total 40 de lectii, plus casete sau CD-uri audio cu ajutorul carora va puteti imbunatati pronuntia.
In plus, puteti opta si pentru varianta pe Internet a lectiilor de engleza, gratie aplicatiei online MultiMedia Plus.
De asemenea, aveti la dispozitie si dictionarul MemoPlus ? o aplicatie online pentru fixarea vocabularului.
Toate lectiile au o structura unitara care cuprinde: obiective, exercitii de incalzire (Warm-Up), sectiuni de gramatica (Grammar Lab), sectiuni de comunicare (Word Bank, Mini Dictionary, Language Skills), tema pentru acasa, raspunsuri la exercitii si dictionar. De asemenea, in caiete sunt prezentate si textele inregistrate cu vorbitori nativi, pe care le gasiti si pe suportul audio.
In plus, un profesor personal va sta la dispozitie pe toata durata studiului pentru a va asigura indrumare ori de cate ori aveti nevoie.

Pentru acest curs, absolventii nostri pot participa la un program suplimentar de pregatire fata-n fata, de scurta durata, organizat de catre Eurocor, in urma caruia poate fi obtinut Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii. Acesta, tradus si apostilat, este recunoscut oficial in Romania si in alte peste 60 de tari.

La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate! Aveti la dispozitie si ritmul clasic, lunar, dar si un ritm lent, cu un caiet la doua luni. Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!

Durata cursului:
7 luni - 3 caiete pe luna
10 luni - 2 caiete pe luna
20 luni - 1 caiet pe luna
40 luni - 1 caiet la 2 luni
Timpul optim pentru invatarea unui caiet/ modul de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

Cursul de Engleza Incepatori nu necesita o pregatire anterioara in domeniu.
Cursul de Engleza Incepatori cuprinde toate materialele necesare studiului.

PRET

Inscrie-te acum si beneficiezi de 20% REDUCERE IMEDIATA la pretul de lista

Pret de lista al unui caiet de studiu: 48.75 lei / caiet
Suport audio: 10 lei / CD
Pret PROMO al unui caiet de studiu: 39 lei / caiet
Suport audio: 10 lei / CD
Preturile includ TVAcontacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!