Invatare Aprofundare Windows
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri sisteme de operare

Oras
Timisoara

Tip curs
la distanta

Pret
60 lei + taxe postale

Diploma
Formator de Formatori Acreditat CNFPA COR 241207

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Soft Educational Lectii Video: pentru Ini?iere ?i Aprofundare Windows: Urmariti Lectiile Video ?n succesiunea sugerata si veti ajunge, in scurt timp, sa st?p?ni?i sistemul de operare ca un profesionist, fara a mai pierde date ... Utilizati scripturi avansate, operatii complexe in sistemul de operare.Videotutoriale.

Softul educational de Ini?iere/Inv??are Windows este alcatuit din 52 de Lectii Video. Nu trebuie decat sa urmariti cateva scurte lectii in succesiunea sugerata aici, eventual sa exersati pe propriul calculator anumite operatii, si veti reusi in foarte scurt timp sa stapaniti sistemul de operare Windows asa cum nu ati visat.
De la notiuni pentru incepatori - prezentate simplu, succint, pana la operatii complexe pentru utilizatori avansati, instrumente ascunse din Windows XP: Invatati sa lucrati eficient, astfel incat sa economisiti timp, fara a mai risca vreodata sa pierdeti date importante din calculator. Este util sa testati mostrele deoarece veti primi materialele comandate in acelasi format video.
contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!