Invata acum sa organizezi evenimente memorabile!
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri marketing

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
400

Diploma
ANC

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Planificarea si organizarea unui eveniment, indiferent de natura acestuia, inseamna creearea unui scenariu bine pus la punct, unde muzica, decorul si actorii se imbina perfect. Organizarea de evenimente înseamn? s? intri permanent în contact cu oameni, s? comunici ?i s? ai capacitatea de a transpune ideile lor într-o realitate cert?. In acest domeniu se lucreaz? în func?ie de a?tept?rile clientului ?i nu de pu?ine ori ele sunt foarte mari.

Creative Business Management te invita sa pasesti in acest domeniu fascinant, in perioada 23-24 mai, in cadrul cursului de “Planificarea si Organizarea Evenimentelor”.
In prima zi vei afla ce este event managementul, si care sunt etapele pe care trebuie sa le urmezi pentru a organiza un eveniment reusit. Vei invata care sunt resursele de cercetare ante-eveniment si care sunt actiunile post-eveniment.
A doua zi se va continua cu realizarea bugetului si stabilirea tuturor resurselor necesare, care vor asigura resusita evenimentului.

Trainerul cursului este Bianca Preda. Bianca este absolventa a Facultatii de Jurnalism, are titlul de Master in Comunicare si Relatii Publice iar in anul 2012 a obtinut certificarea in management de catre Institute of Leadership and Management din Marea Britanie. Are o experienta de peste 10 ani in event planning iar in momentul de fata, este implicata in derularea mai multor campanii de relatii publice pentru clienti din domeniul corporate, ong sau politic. Toti participantii la curs vor beneficia in urma unui examen, de un certificat de absolvire autorizat de Autoritatea Natinala pentru Calificari si recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.
Costul unui curs este de 400 lei si acopera toate costurile aferente sustinerii cursului(taxa curs, taxa suport curs, taxa ANC ). Pentru inscrieri si detalii ne puteti contacta pe adresa de mail cursuricbmanagement@gmail.com , telefonic 0743.183.353 sau pe site-ul www.cbmanagement.ro.
Liliana Uleia
Coordonator training
0743.183.353
www.cbmanagement.ro


Creative Business Management
Adresa: Calea Serban Voda, nr. 44, sector 4, Bucuresti
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: www.cbmanagement.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!