inspector resurse umane ( cod COR 333304 )
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri resurse umane

Oras
Botosani

Tip curs
in clasa

Pret
350 ron

Calendar
01.10.2013 - 25.10.2013

Diploma
Certificat de specializare + anexa 11 competente ( MMFPS, MECCI, ANC)

Cod COR

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Cursul isi propune sa vina in intampinarea tuturor celor care doresc sa invete sa intocmeasca si sa gestioneze documentele de evidenta a personalului, sa organizeze recrutarea personalului, sa completeze statele de plata si sa realizeze dosare de pensionare precum si alte activitati carcateristice domeniului resurselor umane. Astfel, participantii sunt incurajati, inca de la inceputul programului, sa se implice mai mult in activitati practice si simulari ale unor situatii reale. Programul se adreseaza atât inspectorilor care si-au dobândit partial competentele pe cai informale si doresc o specializare in domeniu, cât si tuturor persoanelor care doresc sa se pregateasca pentru aceasta profesie.

De ce acest curs:
Cursul de „Inspector resurse umane” este acreditat de statul român prin MMFPS si MECCI. Certificatul eliberat la absolvire de CNFPA este recunoscut atât la nivel national cât si în statele membre ale U E. Dupa absolvire, participantii vor deveni Inspectori de resurse umane acreditati conform ocupatiei de Inspector de resurse umane din COR Cod:333304.
La finalul cursului de Inspector Resurse Umane, absolventii, datorita pregatirii practice din timpul cursului, vor fi capabili sa opereze cu documentele care se regasesc intr-un departament de resurse umane, sa mentina relatia cu autoritatile publice arondate Ministerului Muncii si cu Inspectoratul Teritorial de Munca.
11 Competente dobandite in urma absolvirii cursului: Întocmirea si gestionarea documentelor de evidenta a personalului;Organizarea recrutarii si selectiei personalului;Întocmirea si gestionarea carnetelor de munca ale personalului;Întocmirea dosarului de pensionare;Întocmirea statului de plata pentru personalul încadrat;Întocmirea si depunerea declaratiilor privind contributiile la bugetul de stat;Oferirea informatiilor privind problemele de personal;Planificarea activitatii proprii;Lucrul în echipa;Dezvoltare profesionala;Administrarea bazei de date de evidenta a personalului utilizând P.C.
Metoda de instruire: Programul utilizeaza tehnici europene de predare si instruire, se bazeaza pe interactivitate, aplicatii, exercitii si ofera participantilor posibilitatea de a-si dezvolta rapid aptitudinile, abilitatile si competentele specifice Inspectorului de resurse umane.
Durata de pregatire : 90 ore din care : 30 ore expuneri / dezbateri + 60 ore aplicatii practice- program flexibil, de comun acord cu solicitarile cursantilor
Locul de desfasurare :
In Botosani : Casa de Cultura a Sindicatelor ” Nicolae Iorga ” , str. Marchian, nr. 5
In orice alta localitate, locatia va fi anuntata prin mail sau telefon participantilor

Inscrierile se fac pe adresa de mail diana_conprof@yahoo.com sau la telefon 0744666227 PANA CEL TARZIU IN DATA DE 01.05.2013

Pret standard/participant: 350 lei ( nu se plateste TVA ) – se poate plati si in rate, 200 ron la inscriere si 150 ron pana la examenul de absolvire.

Atentie : grupa in formare pentru Botosani , data incepere curs 06.05.2013 ,ora 17.00 in functie de numarul persoanelor inscrise ( minim 15 )
Pentru inscriere va sunt necesare urmatoarele documente:
• copie de pe Diploma de bacalaureat ( sau Diploma de licenta / dupa caz)
• copie de certificatul de nastere
• copie de pe buletin (carte de identitate)
• copie de pe certificatul de casatorie (pentru doamne)
• adeverinta din care sa rezulte starea sanatatii si faptul ca persoana este apta medical pentru exercitarea meseriei de ”Inspector resurse umane ”

Alte informatii pe adresa de mail diana_conprof@yahoo.com sau la telefon 0744666227
contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!