Indicatori de Performanta: Masurare, invatare, optimizare - 12-13 Mai 2011, Bucuresti
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri management

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
1650 RON (nu se aplica TVA)

Calendar
Data de desfasurare a cursului: 12-13 Mai 2011 Locatie: Hotel Bucharest Unirii Square, Bucuresti Orele de curs: 9:00-17:00 Agenda cursului Agenda cursului este structurata in 2 zile, cele opt sesiuni ale agendei de curs fiind dedicate urmatoarelor subiecte: Ziua 1 - Intelegerea, selectarea si documentarea KPIs Sesiunea 1 - Introducere - Aspecte cheie ale masurarii performantei Sesiunea 2 - Selectarea Indicatorilor Cheie de Performanta Sesiunea 3 - Documentarea Indicatorilor Cheie de Performanta Sesiunea 4 - Colectarea datelor si raportarea performantei Ziua 2 - Utilizarea inteligenta a indicatorilor de performanta Sesiunea 5 - Analiza si utilizarea rezultatelor de performanta Sesiunea 6 - Masurarea performantei in practica Sesiunea 7 - Factori de success in managementul performantei Sesiunea 8 - Aplicarea in organizatii a cunostintelor acumulate in timpul cursului

Diploma
Diploma de participare la curs

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Acumen Integrat, in parteneriat cu portalul IndicatoridePerformanta.ro, organizeaza cursul Indicatori de Performanta: Masurare, invatare, optimizare.

Construit pentru a raspunde provocarilor si nevoilor organizatiilor de a imbunatati valoarea proceselor de planificare si raportare prin eficientizarea utilizarii KPIs, cursul Indicatori de Performanta: Masurare, invatare, optimizare se bazeaza pe implicarea activa a tuturor participantilor intr-un mediu colaborativ de invatare sustinut de discutii de grup, exercitii, simulari si studii de caz.

Cui i se adreseaza?

Cursul Indicatori de Performanta: Masurare, invatare, optimizare se adreseaza unui spectru larg de profesionisti: antreprenori, manageri, analisti si coordonatori indiferent de ariile functionale in care activeaza. Caracteristic lor este interesul in dezvoltarea de abilitati in managementul performantei organizationale si intelegerea complexitatilor utilizarii sistemelor de management al performantei.


10X10 motive pentru a participa la acest curs

- 10 ani de experienta in managementul performantei sintetizata in materialele de curs;
- 10 (zeci de) implementari de sisteme de management al performantei pe baza carora s-a dezvoltat continutul cursului;
- 10 ore de pregatire tehnica, completate de peste 2 ore de discutii interactive;
- 10 exercitii interactive si activitati de grup;
- 10 concepte cheie clarificate;
- 10 Indicatori Cheie de Performanta analizati in detaliu;
- 10 sfaturi pentru implementarea si utilizarea inteligenta a KPIs;
- 10 ghiduri de referinta rapide;
- 10 template-uri pentru a sustine punerea in practica a lucrurilor invatate;
- 10 luni de acces gratuit la continutul premium al portalului www.IndicatoridePerformanta.ro.


Despre traineri

Cursul va fi facilitat de catre Aurel Brudan si Sorina Mone.

Aurel Brudan este expert in domeniul optimizarii performantei organizationale, director general al companiei australiene eab group si editor al portalului smartKPIs.com. Aurel are o experienta internationala de peste 10 ani recunoscuta prin statutul de Fellow al Institutului de Management din Australia si concretizata in implementari de sisteme de management al performantei utilizand solutii precum Balanced Scorecard, Dashboard-uri operationale si Scorecard-uri functionale, completata de cercetare doctorala in domeniu.

Sorina Mone este Manager Solutii Performanta Operationala in cadrul Acumen Integrat si editor al portalului IndicatoridePerformanta.ro. Experienta practica si pregatirea academica in domeniul managementului si al marketingului, activitatea de cercetare si studiile post-universitare in domeniu (Sorina fiind doctorand in Marketing) o recomanda ca fiind unul dintre cei mai capabili consultanti si instructori specializati in aspecte legate de managementul performantei.


Pentru mai multe detalii despre curs, va invitam sa descarcati brosura disponibila la: http://www.acumenintegrat.com/files/section/Curs-Acumen-Integrat-Indicatori-de-Performanta--104.pdf.


Detalii despre curs si taxa de participare

Data de desfasurare a cursului: 12-13 Mai 2011
Locatie: Hotel Bucharest Unirii Square, Bucuresti
Orele de curs: 9:00-17:00
Taxa de participare: 1650 RON (nu se aplica TVA)
Reduceri oferite la taxa de participare:
*Optiunea 1: 1500 RON pentru membrii comunitatii www.IndicatoridePerformanta.ro
*Optiunea 2: 1400 RON (plata efectuata pana la 21 Aprilie 2011)
*Optiunea 3: 1200 RON (pentru 2 sau mai multi participanti din aceeasi organizatie, participarea la un alt curs organizat de Acumen Integrat sau pentru clientii existenti ai companiei)
Incluziuni: Materiale suport pentru curs (template-urile oferite gratuit participantilor sunt in valoare de peste 700 RON), Diploma de participare la curs, Pranz si pauze de cafea
Data limita inscriere: 5 Mai 2011


Contact

Gabriela Grosu
Coordonator Marketing si Comunicare
Acumen Integrat
Tel: +40 264 414 360
Email: Gabriela.Grosu@acumen.ro
Website: www.acumenintegrat.rocontacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!