De ce este important marketingul digital pentru un business?
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri marketing

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
500

Diploma
CBM

Pagina cursului

Descriere curs
-->
In zilele noastre, este esential pentru orice tip de business sa se promoveze in mediul online, pentru un plus de vizibilitate si notorietate. In acest fel, consumatorii pot avea acces oricand si din orice loc, la informatiile ce ii determina sa cumpere un anumit produs. Pe langa ceea ce doreste brand-ul sa comunice posibililor clienti, in mediul digital exista si parerile prietenilor, colegilor, rudelor care sunt mai credibile, fata de o reclama platita. Oamenii doresc brand-uri in care pot avea incredere ?i oferte adaptate la nevoile ?i preferin?ele lor.

Vino in perioada 28-29 noiembrie, sa te convingi de puterea internetului, in cadrul cursului de „Marketing Digital”, in Bucuresti.
In prima zi se va invata ce inseamna digital marketing, care este modalitatea de stabilire si aplicare a unei strategii de PR online si cum se creeaza o campanie Google Adwords. A doua zi se va continua cu utilizarea retelelor sociale in strategia de promovare online si importanta campaniilor de e-mailing. Aceste doua zile se vor finaliza cu sfaturi privind conturarea obiectivele dar si a unui action plan, in functie de informatiile prezentate.
Toate aceste informatii vor fi furnizate sub indrumarea trainerului Ionut Condruz prin intermediul aplicatiilor teoretice dar si a exercitiilor practice.
Ionut Condruz are o experienta de peste 6 ani, atat in marketing digital cat si in management. In prezent este consultant in promovarea online si in management pentru diferite companii. A sustinut prelegeri pe aceste teme, atat la nivel national cat si international. Cursul costa 500 lei iar inscrierile se fac telefonic 0743.183.353, pe e-mail cursuricbmanagement@gmail.com sau pe site-ul www.cbmanagement.ro.


Creative Business Management
Adresa: Calea Serban Voda, nr. 44, sector 4, Bucuresti
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: www.cbmanagement.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!