A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: limit

Filename: models/model_cursuri.php

Line Number: 222

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: cursuri_promo

Filename: controllers/curs_nou.php

Line Number: 73

Cursurile creative ale lunii iunie | VreauCurs.ro

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: meta

Filename: views/header1-view.php

Line Number: 1

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: next

Filename: views/header1-view.php

Line Number: 1

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: prev

Filename: views/header1-view.php

Line Number: 1

Cursurile creative ale lunii iunie
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri marketing

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
500

Diploma
Competente Antreprenoriale

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Vara incepe la Creative Business Management cu patru cursuri practice si interesante pentru cei care vor sa treaca vara cu folos:
Marketing Digital (13-14 iunie)
Planificarea si Organizarea Evenimentelor (20-21 iunie)
Copywriting pentru incepatori (20-21 iunie)
SEO avansati (27-28 iunie)

Sunt asteptati toti pasionatii de domeniul online, cei indragostiti de creativitate si cei ce isi doresc sa organizeze evenimente de succes. Vino cu un prieten la curs si veti primi un discount de 10% din costul trainingului.

Cursul de „Marketing Digital” te va invata ce inseamna promovarea online si cum sa o folosesti asfel incat sa ai un business profitabil. Campaniile SMO, Google Adwords si PR-ul online sunt doar cateva dintre instrumentele online ce iti vor fi prezentate in cadrul cursului. Informatiile vor fi furnizate sub indrumarea trainerului Ionut Condruz, care are o experienta de peste 6 ani, atat in marketing digital cat si in management. Cursul costa 500 lei si sunt acoperite toate costurile in acest pret (taxa curs, taxa examen).

In perioada 20-21 iunie va avea loc si cursul de “Planificarea si Organizarea Evenimentelor”. In cadrul cursului participantii vor invata cum sa realizeze un concept de eveniment, cum sa transmita un mesaj cu ajutorul decorurilor si elementelor vizuale speciale si cum sa atraga sponsorizari si fonduri pentru finantarea evenimentului. Sesiunea de formare este sustinuta de Bianca Preda, expert in comunicare si organizare de evenimente de peste 10 ani. Cursul costa 400 lei si nu exista alte costuri supimentare.

In weekend-ul 20-21 iunie, va avea loc trainingul interactiv “Copywriting pentru incepatori”, unde te vei bucura de o experien?? teoretic? dar si practic? (50% din curs) în urma c?reia vei ?ti exact care sunt diferen?ele dintre content ?i copywriting ?i vei fi capabil s? scrii atât texte educative cât ?i texte publicitare. Trainerul este Catalin Ionascu - fondatorul Romanian Copywriter-, consultant de marketing la DR Consultants, consultant de marketing online la The Pharmacy ?i trainer la Cabinetul de Business. Pretul cursului este de 500 lei.

Ultimul weekend al lunii iunie, este dedicat iubitorilor de SEO, care vor avea ocazia sa invete cele mai noi tehnici de optimizare, indiferent de platforma pe care este dezvoltat site-ul pe care doresc sa il promoveze.

Mai multe detalii despre cursuri si modalitatea de inscriere puteti gasi pe www.cbmanagement.ro sau ne puteti contacta telefonic la 0743.183.353 sau prin email la cursuricbmanagement@gmail.com .
Creative Business Management
Adresa: Calea Serban Voda, nr. 44, sector 4, Bucuresti
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: www.cbmanagement.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!