Cursuri gratuite acreditate ANC
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri resurse umane

Oras
Bucuresti

Tip curs
la distanta

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Indrazniti sa va bucurati de intreaga primavara impreuna cu noi. Euro Best Team rasplateste fidelitatea clientilor sai si este mereu atenta la nevoile pietei de formare.

Sub titlul 1+1 gratuit!, Euro Best Team a pregatit cursuri care sa vina in intampinarea nevoilor de formare a adultilor. Zilnic pregatim surprise care vin in sprijinul celor care doresc sa progreseze in cariera.

Astfel, pentru achizitionarea unui curs acreditat ANC cursantii EBT primesc un curs gratuit. Oferta este valabila pana la data 1 mai 2014.

Pentru saptamana in curs calendarul pachetelor de cursuri 1+1 gratuit! este cuprins intre 24 aprilie si 1 mai 2014 si include urmatoarele specializari: evaluator, manager proiect, expert accesare fonduri structural, formator, expert achizitii publice, auditor de calitate.

*Inscrie-te la cursul Evaluator Proiecte din 9 iunie si primesti GRATUIT cursul Manager Proiect Fonduri Europene din 21 mai 2014.

*Inscrie-te la cursul Expert Accesare Fonduri Structurale din 17 mai si primesti GRATUIT cursul Evaluator Proiecte din 9 iunie 2014.

*Inscrie-te la cursul Expert Accesare Fonduri Structurale din 8 mai 2014 si primesti GRATUIT cursul Manager Proiect Fonduri Europene din 22 mai 2014.

*Inscrie-te la cursul Evaluator Proiecte din 15 mai 2014 si primesti GRATUIT cursul Expert Achizitii Publice din 2 iunie 2014.

*Inscrie-te la cursul Auditor de Calitate din 7 mai 2014 si primesti GRATUIT cursul Evaluator Proiecte din 15 mai 2014.

*Inscrie-te la cursul Expert Accesare Fonduri Structurale din 7 mai 2014 si primesti GRATUIT cursul Formator din 2 iunie 2014.

Euro Best Team se afla in topul companiilor de formare, atat prin calitatea cursurilor oferite cat si prin profesionalismul lectorilor. Cu Euro Best Team esti mereu castigator! Expertiza lectorilor nostri si experienta pe piata de formare ne-au stabilit un loc intre elite. Va asteptam alaturi de noi.

Cursurile se organizeaza la sediul EBT din str. Lt. Stefan Marinescu nr.9, sect 6 Bucuresti.

Pentru detalii privind inscrierea si modalitatea de a beneficia de cursurile gratuite va asteptam pe siteul www.eurobestteam.ro

Persoana de contact:
Marinela Stir - 0722.173.590 marinela.stir@eurobestteam.ro
contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!