Cursuri de manichiura si unghii false in Arad cu produse incluse +bonus forme extreme
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri manichiura

Oras
Arad

Tip curs
in clasa

Pret
900

Diploma
calificare

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Estetika Profesiona lsustine cursur ide aplicare a unghiilor false in Arad, Oradea, Brasov, Ploiesti , Bucuresti.
Unghiile false au devenit un etalon pentru frumusete si eleganta. O mana fina, cu unghii frumos conturate confera incredere, imagine, finete. Modul de viata alert si alimentatia defectuoasa determina o scadere a duritatii si sanatatii unghiilor naturale. Manichiura tehnica moderna vine in intampinarea problemelor noastre si ne ajuta sa avem unghii frumoase si bine intretinute printr-o serie de produse destinate imbunatatirii aspectului unghiilor.
In cadrul cursurilor de unghii false se vor invata: aplicarea tipsurilor, constructia cu gel, intretinerea acestora si indepartarea unghiilor false. Aplicarea unghiilor cu acryl se va face demonstrativ.
Cunostinele teoretice se realizeaza sistematic pe module si se insusesc printr- o practica intensiva a cursantilor, in cadrul grupei, sub supravegherea profesorilor. Alatura- te scolii noastre pentru a invata de la cei mai buni stylisti canini in cadrul acestui curs de coafura canina.
Estetika Profesional organizeaza cursuri acreditate iar inscrierile se pot face la numarul de telefon :0734/418.516,0743-758.036 ,adresa email : cursuriestetika@yahoo.com si pentru mai multe detalii vizitati : http://www.cursuri-manichiura-coafura-cosmetica.ro/ si facebook : Estetika Profesional .
contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!