Cursuri de Hairstling in tendinte organizat de Estetika Profesional oradea
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri cosmetica si coafura

Oras
Oradea

Tip curs
in clasa

Pret
1300

Diploma
calificare

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Estetika Profesional va prezinta
Cursul de coafor-stilist Brasov , Oradea, arad, Timisoara, Ploiesti , bucuresti
Pe langa ambitia de a deveni un hair stylist cunoscut, mai ai nevoie de cateva talente cu care sa fii deja inzestrat. Fara ele nu spunem ca este imposibil, insa va fi cu siguranta mult mai dificil. Ca hair stylist va trebui sa fii mereu la curent cu noutatile, cu cele mai recente tunsori sau culori. Atunci cand te afli in aceasta dilema: de a alege sau nu meseria de hair-stylist, cel mai bine ar fi sa te duci pentru o zi intr-un salon si sa observi tot ce se petrece acolo. Gandeste-te daca tu ai putea sa imbini pretentiile clientei cu ceea ce stii sau ceea ce iti imaginezi ca va rezulta.
Atat timp cat o practici din pasiune si corect tehnic, nu ai de ce sa te ingrijorezi. Vei avea cliente intotdeauna. Cat priveste pasii pe care ar fi indicat sa ii urmezi, dupa terminarea primului curs, angajeaza-te intr-un salon modest, unde te poti forma, capatand experienta si indemanare. Incet, incet, vei vedea ca vei fi apreciat, vei avea clientela proprie si vei lua in considerare si cele doua posibilitati puse in balanta de multi specialisti in domeniu: deschiderea propriei afaceri sau angajarea intr-un salon de renume. Timpul, experienta si talentul tau isi vor spune cuvantul, indreptandu-te spre varianta cea mai potrivita.
Inscrierile se pot face la numarul de telefon :0734/418.516,0743-758.036 adresa email : cursuriestetika@yahoo.com si pentru mai multe detalii vizitati : http://www.cursuri-manichiura-coafura-cosmetica.ro/ si facebook : Estetika Profesional .
contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!