Curs Stiinte juridice pentru oamenii de afaceri din Iasi
Trimite mai departe

Categorie
Alte cursuri

Oras
Iasi

Tip curs
in clasa

Pret
500 RON

Calendar
15.03.2013 - 01.01.2016

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Primul curs Stiinte juridice pentru oamenii de afaceri din Iasi !!!
Centrul FunnyPcWorld incepe in luna MARTIE 2013 o noua serie pentru cursul de Stiinte juridice pentru oamenii de afaceri.
Totul incepe cu “Imi deschid o afacere!!”. SRL, AGA, CUI, J, AJOFM, RECOM, AF, IF, asociat, administrator…. am putea continua la nesfarsit. Mergem la institutiile publice si revenim mai dezorientati decat eram initial. Parca toata lumea vorbeste codificat si doar ei stiu ce spun. Mergem la un birou care se ocupa de infiintarea de societati si constatam ca fiecare act costa, nimic nu e gratis. Asa incepe totul! Odata cu demararea unui proiect de afacere incepe si lupta cu rezolvarea problemelor administrative si legislative ale afacerii, si nu se termina niciodata.
Daca doriti ca administrarea afacerii dvs sa devina mai usoara, daca doriti sa aveti habar despre ce vorbesc functionarii publici cand va prezentati la un ghiseu si nu doar sa luati la cunostinta despre un act sau altul pe care este absolut necesar sa il depuneti, daca doriti sa intelegeti cat de cat ceea ce va spune juristul firmei sau sa decideti in cunostinta de cauza care probleme necesita mai multa atentie si care nu, acest curs va ajuta in toate aceste privinte.
Chiar daca doriti sa incepeti o afacere si nu stiti de unde sa porniti, sau aveti deja o mica afacere dar multe dintre probleme va depasesc din punct de vedere juridic, cu siguranta veti acumula cunostinte importante in cadrul acestui curs.
Plata in RATE!
Cursul se desfasoara la sediul nostru din Podu Ros - Calea Chisinaului nr 2 Bis, Et 2, Iasi (intre statia de tramvai Pd. Ros si Tesatura, fostul Restaurant Olimpic)
Relatii si inscriere la tel: 0730655588, 0746252988 sau pe http://www.funnypcworld.ro.

Sc Auto Soferul Vip Srl
Adresa: Str. Meteor,Nr.5a, Ap.3, Parter, Iasi
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: http://www.funnypcworld.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!