Curs SEO Avansati
Trimite mai departe

Categorie
Alte cursuri

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
500

Diploma
ANC

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Agentia de training Creative Business Management invita toti pasionatii de SEO care detin informatiile de baza din acest domeniu la un curs de SEO AVANSATI, in perioada 27-28 iunie. Trainingul se adreseaza developerilor si marketerilor cu experienta, responsabili de promovarea pe motoarele de cautare a site-urilor.

In prima zi de curs se va explica cum se face auditarea SEO, unde se vor dezbate urmatoarele subiecte: realizarea unui audit tehnic SEO al unui site web, prezenta site-ului in rezultatele motoarelor de cautare, page rank, optimizarea imaginilor etc. Se va discuta si despre analiza SEO ON PAGE si SEO OFF PAGE. Informatiile necesare pentru folosirea instrumentelor Google Analytics si Google WEB MASTER TOOLS vor fi prezentate tot in prima zi de training.

A doua zi se va continua cu managementul proiectelor SEO si stabilirea protocolului de optimizare in functie de platforma CMS. De asemenea, cursantii vor afla ce inseamna traking vizibilitate SEO si care sunt cerintele unui site, astfel incat sa aiba structura SEO.

Toate aceste informatii vor fi furnizate sub indrumarea trainerului Ionut Condruz prin intermediul aplicatiilor teoretice dar si a exercitiilor practice.
Ionut Condruz are o experienta de peste 6 ani, atat in marketing digital cat si in management. In prezent este consultant in promovarea online si in management pentru diferite companii. A sustinut prelegeri pe aceste teme, atat la nivel national cat si international. Cursul costa 500 lei iar inscrierile se fac telefonic 0743.183.353, pe email cursuri@cbmanagement.ro sau pe site-ul www.cbmanagement.ro.

Creative Business Management
Adresa: Calea Serban Voda, nr. 44, sector 4, Bucuresti
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: www.cbmanagement.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!