CURS RESPONSABIL GESTIONAREA DESEURILOR
Trimite mai departe

Categorie
Alte cursuri

Oras
Ploiesti

Tip curs
in clasa

Pret
280

Calendar
09-10.04.2012

Diploma
interna AEVUM

Pagina cursului

Descriere curs
-->
SC AEVUM ECO CONSULT SRL- ENVIRONMENTAL ENGINEERING CONSULTANCY ORGANIZEAZA CURSUL DE SPECIALITATE

RESPONSABIL CU GESTIONAREA DESEURILOR CONFORM LEGII 211/2011 care este structurat in mai multe module care au avut drept tematica:
• DISCUTAREA NOII LEGI A DESEURILOR LEGEA 211/ 2011
• LEGISLATIA CARE REGLEMENTEAZA GESTIUNEA DESEURILOR
• RAPORTARILE OBLIGATORII REFERITOARE LA DESEURI /MANAGEMENT DESEURI - STUDII DE CAZ, module prin care cursantii au dobandit cunostinte referitoare la
– Regimul deseurilor – prevederi legislative, organizarea actelor normative in domeniu. Obligatii legale in sarcina agentilor economici- conform cerintelor din legea 211/2011
– Gestionarea anumitor categorii de deseuri, reglementate prin acte normative speciale: uleiurile uzate, bateriile si acumulatorii uzati, deseurile de echipamente electrice si electronice - Raportari.
– Solutii practice pentru conformarea agentilor economici cu cerintele legislatiei de mediu in domeniul deseurilor. Evitarea sanctiunilor.
– Trasabilitatea deseurilor (identificarea si codificarea deseului, gestionarea corecta a deseului, intocmirea evidentei conform H.G. 856/2002, caracterizarea deseurilor periculoase, evidenta cronologica deseuri periculoase, transportul si destinatia deseurilor)
– Studii de caz –raportari cnf. HG 856/2002
Cursul a fost sustinut de catre persoana calificata in domeniul gestiunii deseurilor, coordonator compartiment gestiunea deseurilor, care activeaza in cadrul AGENTIEI DE MEDIU PRAHOVA- dnul. Ing AVRAM CONSTANTIN sef compartiment gestiune deseuri
PERIOADA 09-10.04.2012 DURATA – 3 ORE DUPA AMIAZA DE LA ORA 16 TIMP DE DOUA ZILE LOCATIE PLOIESTI
COST: 280 RON- la care nu se aplica TVA- taxa include : suport de curs forma scisa, pauzele de cafea, diploma de absolvire.
contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!