Curs Rationament Logic pentru Admiterea la Magistratura 5 oct-10 nov 2012
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri drept

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
2500 lei

Calendar
05.10.2012 - 10.10.2012

Pagina cursului

Descriere curs
-->
NOU!!! Incepand cu anul 2012, proba Rationament logic este eliminatorie in cadrul examenului de admitere in Magistratura (pentru detalii dati click aici)
Modificari noi privind admiterea in Magistratura - pentru detalii dati click aici: (OUG cu nr.23 din 6 iunie 2012 a fost publicat? în M.Of. nr. 383/7.06.2012)

Euro Best Team organizeaza cursul Rationament Logic pentru admiterea la Magistratura. Testul de verificare a rationamentului logic reprezinta una din probele eliminatorii ale concursului de admitere la INM si cuprinde 100 de intrebari din care, pentru a fi declarat admis la concurs, candidatul trebuie sa raspunda corect la minimum 30 de intrebari.

Testele sunt realizate dupa modelul celor utilizate la admiterea INM.

Cine poate participa
La cursul Rationamentul Logic pentru admiterea in Magistratura se pot inscrie toti cei ce doresc sa participe la concursurile organizate pentru admiterea in Magistratura.

Obiectivele cursului:
Programul urmareste sprijinirea candidatilor in procesul de pregatire pentru sustinerea testului de verificare a rationamentului logic si cuprinde teste, simulari si modalitati de abordare si rezolvare pentru toate cele trei tipuri de intrebari:
- intrebari de gandire logica,
- intrebari de intelegere a unui text scris si
- intrebari de gandire analitica.

Perioade de desfasurare:
- 5 octombrie - 10 noiembrie 2012 (Cursul se desfasoara in 12 zile, in zilele de vineri si sambata). Zilele de curs vor fi urmatoarele: 5-6 octombrie, 12 -13 octombrie, 19 - 20 octombrie, 26 - 27 octombrie, 2 - 3 noiembrie, 9 - 10 noiembrie 2012.

Programul de pregatire este de 2 ore pe zi curs. Intervalul orar de desfasurare a cursului este 16.00-18.00.

Pentru inscriere, va rugam sa completati formularul de inscriere si sa-l trimiteti la adresa office@eurobestteam.ro.

Pretul cursului: Completati formularul de inscriere pana la data de 28 septembrie 2012 si beneficiati de taxa redusa de 2 000 lei (la aceasta suma se adauga TVA). Dupa aceasta data taxa de inscriere este de 2 500 lei (la aceasta suma se adauga TVA).

Imediat dupa primirea formularului de inscriere veti primi o factura proforma ce va trebui achitata integral in maxim 3 zile lucratoare, pentru confirmarea inscrierii. Plata se va face in contul prezentat aici:

SC Euro Best Team SRL
RO95BTRL04101202E64311XX
Banca Transilvania, Agentia Centrul Civic, Bucuresti.

Programa cursului:
Intrebarile din testele de rationament logic au variante multiple de raspuns si sunt realizate pe baza unor texte dintr-un spectru larg de cunostinte din cultura generala. Acestea tipologii de intrebari sunt urmatoarele:
- Intrebarile de gandire logica – acest tip de intrebari evalueaza capacitatea candidatului de a intelege, de a analiza critic si de a completa argumente. Aceste argumente sunt incluse in texte scurte din surse precum articole de ziar, scrisori, texte si articole din domeniul stiintelor umaniste, al stiintelor sociale si al stiintelor naturii. Fiecare intrebare ii cere candidatului sa citeasca si sa inteleaga argumentul din fiecare text si sa raspunda la una sau doua intrebari despre el.
- Intrebari de intelegere a unui text scris - prin acest tip de intrebari se masoara capacitatea de a citi si de a intelege texte complexe. Sectiunea de intelegere a unui text scris cuprinde patru texte, fiecare in jur de 500 de cuvinte, urmat de cinci pana la opt intrebari care testeaza capacitatea de citire si rationare. Textele pentru intrebarile de intelegere a unui text scris discuta probleme din domeniul stiintelor umaniste, al stiintelor sociale, al stiintelor naturii si teme juridice. Intrebarile de acest tip cer candidatilor sa se concentreze asupra continutului textului, sa stabileasca relatii intre diferitele parti ale textului si sa faca inferente logice din textul prezentat.
- Intrebari de gandire analitica – aceste intrebari au scopul de a testa capacitatea de intelegere a unor structuri de relatii si de a trage concluzii despre aceste structuri. Candidatului i se cere sa faca deductii pe baza unui set de afirmatii, reguli si conditii care descriu relatii intre anumite entitati cum ar fi locuri, persoane, lucruri sau evenimente. Aceste intrebari simuleaza genul de analize detaliate a relatiilor pentru un absolvent de drept trebuie sa le poata stabili atunci cand rezolva problemele juridice.
Interviu Money Channel - invitata domna Livia Mohirta, trainer Euro Best Team - cursul Rationament logic pentru admiterea in Magistratura

Lectorul cursului Mohirta Livia
Livia Mohirta este psiholog, psihoterapeut, trainer de optimizare si dezvoltare personala si organizationala cu studii masterale internationale in Psihodiagnoza, Psihoterapie Experientiala Unificatoare (PEU) si Dezvoltare Personala (Universitatea Bucuresti). Livia detine o vasta experienta in pregatirea candidatilor la probe psihologice, de rationament si logice pentru admiterea la institutii publice si europene. De asemenea, ea are pregatire in formare NLP Practitioner – IANLP si experienta in educatia non –formala a copiilor, adolescentilor - este cercetator DICE (proiect interna?ional Comenius) si in consiliere si diagnoza organizationala- studii aprofundate MBA Open University Londra.

Persoana de contact: Madalina Nedelcu - 0726 615 538
madalina.nedelcu@eurobestteam.rocontacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!