Curs planificarea si organizarea evenimentelor
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri marketing

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
600

Diploma
Organizator de targuri si expozitii

Cod COR

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Creative Business Management te invita in perioada 4-6 martie 2016 pentru a participa la un curs acreditat de planificarea si organizarea evenimentelor, in urma caruia participantii vor invata ce inseamna organizarea unui eveniment de la A la Zet. La finalul sesiunii, va avea loc o examinare si se va elibera o diploma de „Organizator de targuri si expozitii”, cod COR 243210, acreditata de ANC si recunoscuta de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.
Pe parcursul celor trei zile, cursantii vor invata ce inseamna event management, cate tipuri de evenimente exista in functie de mediu, spatiu de organizare si tema. Se vor prezenta si cele cinci etape ale evenimentului, ce trebuie respectate de un event planner care isi doreste sa obtina un feedback pozitiv in urma organizarii unui eveniment:
• Crearea conceptului. Aici se identifica si se analizeaza publicul tinta si se folosesc toate resursele de cercetare ante-eveniment.
• Proiectarea evenimentului. Se stabileste tema si obiectivele evenimentului, dupa care, se proiecteaza intreaga organizare incepand cu lista invitatiilor si terminand cu materialele de prezentare.
• Planificarea inseamna contactarea tuturor celor implicati in eveniment si stabilirea tuturor detaliilor.
• Livrarea evenimentului inseamna defasurarea propriu-zisa a evenimentului.
• Actiuni post-eveniment, unde se va obtine feedback pozitiv sau negativ, in functie de resusita evenimentului.
Trainerul cursului este Bianca Preda, event planner cu o experienta de peste 10 ani in domeniul organizarii de evenimente si al comunicarii, atat la nivel national cat si international. Bianca este absolventa a facultatii de Jurnalism, este masteranda in Comunicare, trainer acreditat ANC si in anul 2012 a ob?inut certificarea în management de c?tre Institute of Leadership and Management din Marea Britanie.

Pentru mai multe infomatii si inscrieri ne puteti contacta la numarul de telefon 0743.183.353, pe adresa de mail cursuri@cbmanagement. Ro sau pe site-ul www.cbmanagement.ro.

Liliana Uleia-Coordonator training


Creative Business Management
Adresa: Calea Serban Voda, nr. 44, sector 4, Bucuresti
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: www.cbmanagement.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!