Curs planificarea si organizarea evenimentelor
Trimite mai departe

Categorie
Alte cursuri

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
450

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Profita de ultima sesiune din acest an a cursului de "Planificarea si Organizarea Evenimentelor" din perioada 19-20 decembrie din Bucuresti.Vei invata cum se organizeaza atat evenimentele private (nunti, botezuri, aniversari etc.), cat si evenimentele corporate ( conferinte, workshopuri, traininguri etc.)
In prima zi de curs o sa afli ce este event managementul, cate tipuri de evenimente exista si care sunt etapele organizarii unui eveniment (creearea conceptului, planificarea evenimentului, livrarea lui si comunicarea post-eveniment). A doua zi se va continua cu elementele ce construiesc un eveniment ( bugetul, cateringul, parteneri media si sponsori etc.). Se vor preda si tehnicile de promovare ale evenimentului si cum trebuie efectuata o evaluare corecta a evenimentului.
Trainerul cursului este Bianca Preda. Bianca este absolventa a Facultatii de Jurnalism, are titlul de Master in Comunicare si Relatii Publice iar in anul 2012 a obtinut certificarea in management de catre Institute of Leadership and Management din Marea Britanie. Are o experienta de peste 10 ani in event planning iar in momentul de fata, este implicata in derularea mai multor campanii de relatii publice pentru clienti din domeniul corporate, ong sau politic. Toti participantii la curs vor beneficia in urma unui examen, de un certificat de absolvire autorizat de Autoritatea Natinala pentru Calificari si recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.
Costul unui curs este de 400 lei, insa in luna decembrie, toti cursantii vor primi un discount de 10%. Pretul cursului acopera toate cheltuielile aferente sustinerii cursului (taxa curs, taxa suport curs, bufet patiserie). Pentru inscrieri si detalii ne puteti contacta pe adresa de mail cursuri@cbmanagement.ro , telefonic 0743.183.353 sau pe site-ul agentiei Creative Business Management.
Liliana Uleia
Coordonator training
0743.183.353
www.cbmanagement.ro


Creative Business Management
Adresa: Calea Serban Voda, nr. 44, sector 4, Bucuresti
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: www.cbmanagement.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!