Curs PHP+MySql (Programator Web 2) - autorizat CNFPA
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri programare

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Cursul este adresat acelora care vor sa-si insuseasca cunostintele necesare pentru a deveni programatori de aplicatii web (web developer) obtinand totodata o diploma recunoscuta de Ministerul Educatiei.

Cursul PHP/MySql (Programator Web 2) se doreste o continuare a primei parti si este adresat celor care au terminat cursul HTML/CSS (Programator Web 1) sau au cunostinte bune de HTML, CSS precum si de bazele programarii si doresc sa atinga urmatorul nivel al carierei de programator si anume crearea de aplicatii complexe si pagini web dinamice folosind PHP si baze de date MySql.
Acest modul este compus din 10 sedinte saptamanale a 4 ore fiecare de predare aprofundata si laboratore.

Cursul nu este pentru incepatori ! Pe langa cunostintele de HTML, CSS si fundamente despre aplicatii web, studentii trebuie sa aiba cunostinte de Bazele Programarii (in orice limbaj). Incepatorilor le recomandam inscrierea la cursurile HTML/CSS (Programator Web1) si Bazele Programarii PHP inaintea inscrierii la cursul PHP/Mysql (Programator Web 2).

Nota: Inscrierea la curs este conditionata de finalizarea anterioara a cursului Bazele Programarii PHP sau de sustinerea unui test online.

Cursul PHP/MySql are un puternic caracter practic. Studentii vor exersa la calculator cele predate si explicate de catre trainer si vor realiza proiecte reale.contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!