Curs marketing digital 8-9 august
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri marketing

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
500

Diploma
ANC

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Profita de ultimele zile de inscrieri pentru cursul de marketing digital din perioada 8-9 august. Creative Business Management te invita sa participi la o sesiune interactiva de marketing digital, unde ai ocazia sa afli cum poti creste performanta business-ului tau, datorita tehnicilor de marketing digital.
In cele doua zile de curs, iti vor fi prezentate elementele ce fac parte din mixul de marketing online si criteriile pe care un site functional trebuie sa le indeplineasca pentru a fi inclus intr-o strategie de marketing digital.
Un rol important din compenenta cursului, il are PR-ul online, alaturi de campaniile SMO si Google Adwords. Prezentarea va contine si detalii despre instrumentele utilizate in marketing-ul online, utile in analiza pietei si a comportamentului consumatorului.
Toate aceste informatii vor fi furnizate sub indrumarea trainerului Ionut Condruz prin intermediul aplicatiilor teoretice dar si a exercitiilor practice.
Ionut Condruz are o experienta de peste 6 ani, atat in marketing digital cat si in management. In prezent este consultant in promovarea online si in management pentru diferite companii. A sustinut prelegeri pe aceste teme, atat la nivel national cat si international. Cursul costa 500 lei iar inscrierile se fac telefonic 0743.183.353, pe e-mail cursuricbmanagement@gmail.com sau pe site-ul www.cbmanagement.ro.


Creative Business Management
Adresa: Calea Serban Voda, nr. 44, sector 4, Bucuresti
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: www.cbmanagement.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!