Curs marketing digital 30-31 ianuarie
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri marketing

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
500

Diploma
CBM

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Creative Business Management a inceput inscrierile pentru prima sesiune a cursului de marketing digital, ce se va desfasura in perioada 30-31 ianuarie.
Sunt asteptati la un curs practic si interactiv toti cei ce vor sa se convinga de puterea Internetului si vor sa invete cum pot dezvolta un brand, prin aplicarea strategiilor de marketing online

In prima zi se va invata ce inseamna digital marketing, care este modalitatea de stabilire si aplicare a unei strategii de PR online si cum se creeaza o campanie Google Adwords. A doua zi se va continua cu utilizarea retelelor sociale in strategia de promovare online si importanta campaniilor de e-mailing. Aceste doua zile se vor finaliza cu sfaturi privind conturarea obiectivele dar si a unui action plan, in functie de informatiile prezentate.
Toate aceste informatii vor fi furnizate sub indrumarea trainerului Ionut Condruz prin intermediul aplicatiilor teoretice dar si a exercitiilor practice.
Ionut Condruz are o experienta de peste 6 ani, atat in marketing digital cat si in management. In prezent este consultant in promovarea online si in management pentru diferite companii. A sustinut prelegeri pe aceste teme, atat la nivel national cat si international. Cursul costa 500 lei iar inscrierile se fac telefonic 0743.183.353, pe e-mail cursuricbmanagement@gmail.com sau pe site-ul www.cbmanagement.ro.


Creative Business Management
Adresa: Calea Serban Voda, nr. 44, sector 4, Bucuresti
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: www.cbmanagement.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!