Curs MAKE-UP ARTIST
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri cosmetica

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Iti doresti sa inveti sa realizezi un make-up corect ? Stapanesti deja cunostiinte despre make-up si iti doresti sa treci la nivelul urmator? Doresti sa profesezi ca make-up artist profesionist ? Daca raspunsul este da atunci trebuie sa te inscrii la cursul MAKE-UP ARTIST organizat de Top Quality Management.
Cursurile de Make-up Artist oferite de Top Quality Management (cursuriautorizate.ro) sunt autorizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscute pe plan national dar si international. La finalul cursului vei dobandi o diploma cu ajutorul careia vei putea profesa ca make-up artist profesionist in cadrul unui salon de frumusete, intr-un teatru sau o televiziune, dar si ca freelancer. Un make-up artist profesionist poate ajunge la castiguri de chiar 1.000 EUR pe zi daca investeste in pasiunea sa, in produse profesioniste si cursuri de specialitate.

REDUCERE IMPORTANTA: Pentru perioada 27 martie, cursul este la pretul de 500 ron.

Care sunt avantajele participarii la cursurile de MAKE-UP Artist organizate de Top Quality Management ?
• Pentru a putea obtine rezultate spectaculoase si a realiza un make-up corect, cursantii au la dispozitie GRATUIT produse profesionale de TOP in cadrul activitatilor de practica.
• De asemenea, produsele de make-up folosite pe intreaga durata a cursului pot fi achizitionate si dupa finalizarea cursului cu o reducere de peste 20%.
• Cursantii vor face practica in cadrul unui salon de frumusete dotat conform celor mai inalte standarde de calitate, HIGH CLASS BEAUTY STUDIO.
• Daca lucrezi sau studiezi nu vei intampina nicio problema deoarece programul este flexibil, adaptat cursantilor.
• Certificatul de absolvire pentru meseria MACHIOR (Cod COR 514205 recunoscuta national si in Uniunea Europeana ) se obtine dupa parcurgere Modulului 2 al cursului de make-up. Modulele pot fi parcurse si separat.
• Pregatirea de cea mai buna calitate este asigurata de doamna Valentina Ionescu, Make-up Artist profesionist si Lector formator in estetica si machiaj, cu experienta de peste 10 ani.

Cursul este organizat pe 3 module in cadrul carora veti invata :
• Introducerea in arta machiajului; etica profesionala; reguli de igiena; teoria culorilor; machiajul corector; stilizarea sprancenelor; machiaj de zi, de seara si smokey eyes.
• Armonia culorilor in machiaj; pregatirea corecta a bazei de machiaj; machiaj de mireasa, pin-up, de televiziune; aplicarea genelor false.
• Istoria machiajului; machiaj „cat eye”, banana inchisa/deschisa; machiaj in tehnica creionului; aplicarea genelor smocuri.

Pentru mai multe informatii legat de structura celor trei module puteti accesa site-ul: www.cursuriautorizate.ro sau ne puteti contacta prin email: office@cursuriautorizate.ro sau telefonic: 0724 341 894 / 0724 370 347.

Perioada de desfasurare a cursului: 32 ore/ modul, in sistem week-end (duminica). Puteti urma acest curs in Bucuresti, in incinta HIGH CLASS BEAUTY STUDIO, str. Dristorului nr.5, sector 3, intersectia cu bd.Decebal, in perioada 27 martie, 3, 10 si 17 aprilie 2016, 8 ore/zi, intre orele 9.30-17.30.

Daca esti pregatit sa devii un MAKE-UP artist profesionist si sa-ti transformi pasiunea intr-un job permanent, atunci inscrie-te pe www.cursuriautorizate.ro, sectiunea „Inscriere cursuri” sau prin email office@cursuriautorizate.ro.
Te asteptam!


Date contact si informatii suplimentare:
Telefon: +4037 134 79 51
Fax: +40 372 250 333
Telefon mobil : 0724 341 894 / 0724 370 347
E-mail : office@cursuriautorizate.ro


TOP QUALITY MANAGEMENT
Adresa: Str Dionisie Lupu nr. 49, sector 1
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: www.cursuriautorizate.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!