Curs inovativ: comunicare si relatii publice
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri marketing

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
400

Diploma
Competente Antreprenoriale

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Comunicarea eficienta reprezinta cheia succesului, indiferent daca te raportezi la viata profesionala sau la viata personala. Domeniul comunicarii si al relatiilor publice, este intr-o permanenta schimbare iar specialistii in comunicare trebuie sa fie adaptabili pentru a intelege nevoile oamenilor.
Daca vrei sa devii un specialist in comunicare agentia Creative Business Management te invita in perioada 16-17 mai la cursul "Planificarea campaniilor de relatii publice" . In cadrul cursului vei invata de ce PR-ul este un instrument absolut necesar pentru a promova o companie, un produs sau un serviciu.
In prima zi vei afla cum se planifica o campanie de relatii publice, cum se stabileste publicul tinta si care sunt strategiile de comunicare potrivite pentru produsul tau. De asemenea, prezentarea instrumentelor new media (bloguri, site-uri dedicate, retele de socializare) si utilizarea lor este programata in aceasta zi. In a doua zi te vei familiariza cu domeniul comunicarii si vei invata cum se stabileste bugetul unei campanii si de ce este atat de importanta comunicarea cu mass-media.
Aplicatiile teoretice vor fi insotite de exercitiile practice si va avea loc si prezentarea unui studiu de caz al unei campanii de comunicare, desfasurata de Creative Business Management.
La finalul cursului participantii vor obtine o diploma care sa ateste competentele dobandite prin participarea la curs, recunoscuta de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii. Diploma ‚ÄúCompetente Antreprenoriale‚ÄĚ este obtinuta in urma participarii la un examen de absolvire, sustinut la finalul trainingului. Proba practica a examenului consta in realizarea unei campanii de relatii publice, astfel incat toti cei prezenti vor putea sa isi dezvolte ideile discutate pe parcursul sesiunii de formare.
Trainerul cursului este Bianca Preda, comunicator cu o experienta de peste 10 ani in jurnalism si PR. Bianca este implicata in derularea mai multor campanii de relatii publice pentru clienti din domeniul corporate, ONG sau politic. Activitatea sa implica realizarea conceptelor de PR si implementarea lor, cautand in permanenta metode creative de adaptare la noile cerinte ale publicului.
Costul unui curs este de 400 de lei si se va desfasura in Bucuresti , la sediul Creative Business Management din Calea Serban Voda, nr.44. Pentru inscrieri si detalii ne puteti contacta pe adresa cursuri@cbmanagement.ro ,la telefon 0743.183.353 sau pe site-ul agentiei www.cbmanagement.ro.
Liliana Uleia
Coordonator training
0743183353
www.cbmanagement.ro

Creative Business Management
Adresa: Calea Serban Voda, nr. 44, sector 4, Bucuresti
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: www.cbmanagement.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!