Curs gratuit ”Ingrijitoare batrani la domiciliu”
Trimite mai departe

Categorie
Alte cursuri

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Diploma
Certificat acreditat ANC, recunoscuta national si international

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Atentie! Atentie! Acum ai sansa de a te califica GRATUIT intr-o meserie extrem de solicitata pe piata romaneasca: Ingrijitoare batrani la domiciliu, iar visul de a avea un salariu poate deveni realitate mai repede decat te asteptai, doar prin intermediul proiectului strategic INSERT.

Cursul se intinde pe o durat? de 2,5 luni, se adreseaza persoanelor cu dizabilitati, bolnavilor cronici, dar si altor grupuri vulnerabile, iar invatamantul primar este conditia minima pentru inscriere.

Nu mai zabovi! In urma absolvirii cursului de calificare, nivel I, Ingrijitoare batrani la domiciliu, te vei bucura de o serie de avantaje, printre care: subventie de merit, certificat acreditat ANC, recunoacut pe plan national si international, competente profesionale de calitate, sprijin in vederea angajarii etc.

Te asteptam cu detalii la: Asociatia Handicapatilor Somatici din Romania, din Calea Mosilor 113, Sc. D, etaj 2, Bucuresti, tel: 021 315 95 89 sau 078 529 55 08, e-mail: insert@ahsr-crrs.ro, site: www.reinsert.eu

INSERT – ”Construirea unei retele de reabilitare si integrare profesionala pentru persoanele cu dizabilitati din Romania, in vederea imbunatatirii accesului acestora pe piata muncii”, cod proiect POSDRU 96/6.2/S/55474, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-20013, Axa prioritara 6 – ”Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de interventie 6.2 – „Impreun? pe piata muncii”.
contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!