Curs gratuit „Ingrijitoare bolnavi la domiciliu”
Trimite mai departe

Categorie
Alte cursuri

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Diploma
Certificat acreditat ANC

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Asociatia Handicapatilor Somatici din Romania te invita la cursul de calificare nivel II: „Ingrijitoare bolnavi la domiciliu”, desfasurat GRATUIT doar prin intermediul proiectului strategic INSERT.

Fie ca iti doresti independent? financiara, activitate profesionala sau satisfactia de a fi util in societate, grabeste-te sa te inscrii la cursul de „Ingrijitoare bolnavi la domiciliu”. Vei obtine garantia unei meserii nobile, banoase si cu mare cerere pe piata de munca din Romania.

Cursul „Ingrijitoare bolnavi la domiciliu” are o durata de 5 luni, timp in care vei dobandi o sfera larga de competente profesionale pentru desfasurarea activitatii de ingrijire (precum: comunicare, igiena, alimentatie etc.) Conditia de inscriere este absolvirea invatamantului minim obligatoriu si eligibilitatea in grupul tinta al proiectului (persoane cu dizabilitati, bolnavi cronici etc.)

De retinut! In urma absolvirii cursului „Ingrijitoare bolnavi la domiciliu”, te vei bucura de o serie de avantaje, printre care: subventie de merit, certificat acreditat ANC, cu valoare national? si internationala, competente profesionale de calitate, mediere si plasare pe piata muncii etc.

Te asteptam cu detalii la: Asociatia Handicapatilor Somatici din Romania, din Calea Mosilor 113, Sc. D, etaj 2, Bucuresti, tel: 021 315 95 89 sau 078 529 55 08, e-mail: insert@ahsr-crrs.ro, site: www.reinsert.eu

INSERT – ”Construirea unei retele de reabilitare si integrare profesionala pentru persoanele cu dizabilitati din Romania, in vederea imbunatatirii accesului acestora pe piata muncii”, cod proiect POSDRU 96/6.2/S/55474, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-20013, Axa prioritara 6 – ”Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de interventie 6.2 – „Impreun? pe piata muncii”.
contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!