Curs Formator de formare profesionala, autorizat CNFPA, Bucuresti, 16 feb ? 2 mar 2012
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri Formator

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
800

Calendar
16 FEB - 2 MAR 2012

Diploma
CNFPA

Pagina cursului

Descriere curs
-->

Ai experienta intr-un domeniu si te gandesti ca ai putea sa ii inveti si pe altii,
sau pur si simplu iti face placere sa predai cursuri de formare profesionala pentru adulti?

Vrei sa devii un formator bun si sa dobandesti noi aptitudini si competente
care vor face din cursul tau unul din cele mai bune si atractive?

Simpla experienta nu te poate face un trainer bun. Noul sistem de formare profesionala
pentru adulti se bazeaza pe interactivitate, aplicatii practice si jocuri atractive pentru cursanti, care fac procesul de invatare mult mai usor.

Noi te putem ajuta.

Best Euro Financial Consulting are onoarea de a te invita sa participi la cursul autorizat CNFPA "Formator?.

Urmeaza acest curs si trainerii nostrii te vor invata totul despre cum sa predai un curs: de la stabilirea obiectivelor si nevoilor de formare ale viitorilor cursanti, pana la elaborarea suportului de curs si livrarea acestuia, dar si evaluarea intregului prces de formare (continut, organizare, prestaia formatorului, etc).

Nu uita ca ORDONANA nr.129 din 31 august 2000 privind formarea profesional a adulilor prevede obligatia furnizorilor de formare profesionala de a face dovada ca realizeaza programele de formare profesional cu formatori care au profiluri sau specialitatea corespunzatoare programei de pregatire.

Cursul este structurat in doua parti:
? Partea teoretica - livrarea de cunostinte si informatii
? Partea practica - ce consta in aplicatii practice pentru fiecare sesiune teoretica. Se urmareste astfel internalizarea cunostintelor si informatiilor dobandite in partea de teorie, pentru a putea fi mai bine intelese si aplicate. Aceasta va consta in lucrul in echipe ce vizeaza dezvoltarea ideii de proiect.

Accesul este liber tuturor celor care doresc sa afle cum:
- isi pot controla emotiile inainte de inceperea cursului;
- isi pot organiza si sustine cursurile intr-un mod in care aceastea sa fie facile pentru cursanti;
- pot deveni traineri de succes


Cursul este acreditat de statul roman prin Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, iar certificatul eliberat la absolvire de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor este recunoscut atat la nivel national cat si in statele membre ale Uniunii Europene.
Marimea grupului: maxim 20 participanti
Durata: 5 zile
Eşsalonarea in timp: 2 zile consecutive, saptamanal. Ultima zi: examen de certificare competente.
Numarul de ore: 8 ore / zi (5 sesiuni, separate de pauzele de cafea si de masa)
Perioada de desfasurare: 16, 17, 23, 24 februarie - curs si 2 martie 2012 - examen
Metoda de instruire: interactiv, participativ, practic in domeniul de activitate
Taxa de participare: 1000lei/participant (TVA inclus).
Aceasta reprezinta costul integral al cursului si include suportul de curs, pauzele de cafea, precum si taxa de examinare si de eliberare a certificatului de absolvire de catre CNFPA.

OFERTA!!
Trimiteti formularul de inscriere pana la data de 11 ianuarie 2012 si beneficiati de taxa redusa de doar 800 lei/participant.

Plata cursului poate fi facuta in doua transe (prima transa pana in prima zi de curs inclusiv, iar a doua, pana in ziua examenului).

Lector: Ruxandra Enache - trainer si consultant pe diferite teme in resurse umane, business management, management de proiect, dezvoltare de echipe, dezvoltare organizationala si formare de traineri de peste 12 ani. Colaboreaza de multi ani cu multe companii specializate in training si consultanta. A lucrat cu clienti din mediul de afaceri si organizatii non-profit, administratii publice locale si institutii de invatamant. A sustinut numeroase sesiuni de formare profesionala pentru adulti, tineri si copii din diferite medii sociale, atat ?n tara c?t si ?n strainatate. Este absolventa a programului de MBA a Open University Business School din Marea Britanie si certificata PMP de Project Management Institute din USA. Preocupata permanent de dezvoltarea sa profesionala, a participat la numeroase cursuri de formare oferite de companii specializate din tara si din strainatate. Ruxandra este acreditata in Romania ca formator, manager de resurse umane si manager de proiect si a sustinut peste 50 de programe de formare acreditate CNFPA.Conditii de inscriere: trimiteti formularul de inscriere la office@befc.ro sau contactati-ne la nr. de telefon: +4 0737 216371.
Dupa trimiterea formularului de inscriere veti primi o factura proforma, in baza careia puteti face plata.

contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!