Curs FORMATOR - autorizat ANC
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri Formator

Oras
Bacau

Tip curs
in clasa

Pret
400,00 lei

Calendar
01.08.2014 - 03.08.2014

Diploma
CERTIFICAT DE ABSOLVIRE recunoscut de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii

Cod COR

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Centrul de dezvoltare personala Lider Academy Bacau va invita sa participati in perioada 1-3 august 2014 la o noua sesiune a cursului Formator.

Cursul FORMATOR este un curs interactiv adresat atat incepatorilor cat si celor care au obtinut competente de predare pentru adulti pe cai informale.

Participarea la acest curs va va ajuta sa va planificati cursurile pe care le veti sustine, va va invata sa utilizati metode de formare si evaluare diverse, interactive adaptate continutului si specificului cursantilor vostri.

Structura Cursului:
• Ce inseamna instruirea - scopul si obiectivele unui program de instruire
• Cadrul legislativ
• Formarea continua - baza a competentei
• Formatorul - statut, profil, rol
• Cum invata adultii (teoria lui Keolb, stiluri de invatare, principiile procesului de invatare, tehnici de invatare, bariere în invatare, motivarea participantilor la invatare)
• Comunicarea în procesul de invatare
• Etapele realizarii unui proces de invatare
• Metode si tehnici interactive de formare

Competente dobandite:
• Pregatirea formarii
• Realizarea activitatii de formare
• Evaluarea participantilor la formare
• Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare
• Proiectarea programelor de formare

Trainer: Doru Hututui - Certificat de Ministerul Educatiei, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor varstnice.

CERTIFICARE:
La finalul trainingului va fi organizat un examen de evaluare a abilitatilor si cunostintelor dobandite, cu o comisie ANC. Examenul consta intr-un test grila.

Absolventii vor obtine in urma evaluarii, un CERTIFICAT DE ABSOLVIRE cu competente Formator, Cod COR 242401 (conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania), eliberat de ANC (fost CNFPA) si recunoscut de Ministerul Educatiei, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor varstnice

Taxa: 400 lei (include materialele, suportul de curs, fisele de lucru, taxele pentru participarea la examen, pauzele pentru cafea)

Deducere: Costul cursului, autorizat ANC (fost CNFPA), se deduce integral din impozitul pe profit/venit conform art. 34 din Ordonanta nr. 129/2000 republicata. Societatile comerciale, companiile si societatile nationale, unitatile cooperatiste, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli pentru formarea profesionala a salariatilor, cheltuieli care se deduc, dupa caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit.

Locatie: sediul Lider Academy Bacau, str. Stefan cel Mare, nr. 8

Inscriere:

Documente necesare: CV, copie BI/CI, copie dupa ultimul act de studii - minim studii superioare, copie certificat nastere, copie certificat casatorie (daca este cazul)

Persoana de contact:
Oana Miclauscontacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!