Curs event management 17-18 octombrie
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri marketing

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
400

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Intra in lumea organizatorilor de evenimente si afla ce trebuie sa faci pentru a deveni un profesionist in domeniu! Cursul "Planificarea si organizarea evenimentelor" iti prezinta, pas cu pas, care sunt elementele principale in arhitectura evenimentelor de business si private.

Inscri-te in perioada 17-18 octombrie la cursul de ā€˛Planificarea si Organizarea Evenimentelorā€¯.
In prima zi vei afla ce este event managementul, si care sunt etapele pe care trebuie sa le urmezi pentru a organiza un eveniment reusit. Vei invata care sunt resursele de cercetare ante-eveniment si care sunt actiunile post-eveniment.
A doua zi se va continua cu realizarea bugetului si stabilirea tuturor resurselor necesare, care vor asigura resusita evenimentului.

Trainerul cursului este Bianca Preda. Bianca este absolventa a Facultatii de Jurnalism, are titlul de Master in Comunicare si Relatii Publice iar in anul 2012 a obtinut certificarea in management de catre Institute of Leadership and Management din Marea Britanie. Are o experienta de peste 10 ani in event planning iar in momentul de fata, este implicata in derularea mai multor campanii de relatii publice pentru clienti din domeniul corporate, ong sau politic.
Costul unui curs este de 400 lei si acopera toate costurile aferente sustinerii cursului(taxa curs, taxa suport curs, bufet patiserie ). Pentru inscrieri si detalii ne puteti contacta pe adresa de mail cursuricbmanagement@gmail.com , telefonic 0743.183.353 sau pe site-ul www.cbmanagement.ro.
Liliana Uleia-Specialist comunicare
0743.183.353
www.cbmanagement.ro


Creative Business Management
Adresa: Calea Serban Voda, nr. 44, sector 4, Bucuresti
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: www.cbmanagement.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!