Curs EDU EUPC PMP Exam Prep 21 - 24 februarie, Bucuresti
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri management

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Calendar
21 - 24 februarie 2012

Diploma
Project Management Professional (PMP)

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Cand alegi un training, alege-i pe cei mai buni!
Vrei sa dobandesti certificare internationala de manager de proiect?
Inscrie-te acum la curs!

European Project Consulting (EUPC), unul dintre putinii furnizori de educatie din Romania autorizati de PMI (R.E.P.) si reprezentant exclusiv in Romania si Turcia al RMC Project Management cel mai important furnizor de formare si dezvoltare profesionala la nivel mondial in domeniul managementului de proiect, organizeaza in perioada 21 - 24 februarie 2011, in Bucuresti, o noua serie a cursului PMP Exam Prep, oferindu-le absolventilor acestui curs posibilitatea dobandirii certificarii internationale de Project Management Professional.
Acest curs utilizeaza tehnici de invatare rapida a adultilor si este destinat sa ii ajute pe participanti in pregatirea pentru examenul Project Management Professional (PMP), facilitand insusirea unui volum mare de informatii din managementul proiectelor intr-un timp cat mai scurt de invatare.

Cursul se adreseaza: managerilor din diferite organizatii implicati in coordonarea proiectelor cu o experienta de minim 3 ani in domeniu, coordonatorilor de proiecte din organizatiile neguvernamentale sau autoritatile publice locale, persoanelor care prin natura activitatilor sunt implicate in elaborarea si implementarea de proiecte si/sau managerilor de proiecte sau membrilor echipei de proiect implicati in proiecte cu finantare europeana si nu numai, care au experienta in gestionarea proiectelor de mare amploare.

Trainer

Ilie Dragan, PhDc, MBA, PMP

Incepand cu anul 1999 a activat in management de proiect in diverse roluri si functii, de la membru al echipei de proiect pana la manager de program in diverse industrii: constructii, energie, gaz si petrol, educatie, consultanta.
In 2006 a fondat European Project Consulting, firma de consultanta si training ce activeaza in domeniul fondurilor europene, managementului de proiect si al pregatirii profesionale, cu activitate in tara si strainatate (Serbia, Turcia - prin EuroAsiaProjects).

Este trainer acreditat Rita Mulcahy pentru programe de pregatire in vederea obtinerii certificarii internationale in domeniul managementului proiectelor si programelor.

Studii: Ilie Dragan este absolvent a doua programe de MBA, unul dintre acestea in domeniul Marketingului University of Ottawa/HEC Montreal/ASE Bucuresti (2005), iar cel de-al doilea fiind Professional MBA Specializare Process and Project Management Executive Academy of Vienna. De asemenea, a urmat cursurile Colegiului National de Aparare, precum si Leadership Institute Master Class Project Management Institute (2010). In prezent urmeaza un program de doctorat in cadrul University of Bradford, UK avand ca tema Project management as competitive advantage.

Publicatii: Coautor sau coordonator al mai multor lucrari, precum: "Elaborarea Proiectelor cu finantare din fondurile structurale pentru IMM-uri", "Fonduri structurale pentru administratia publica Elaborarea si Implementarea proiectelor in perioada de programare 2007 2013", Gradul de maturitate in management de proiect al organizatiilor romanesti implicate in procesul de absorbtie al fondurilor europene, Presedinte al Project Management Institute (PMI) Romania Chapter, Ilie este si membru in echipa restransa de traducere in limba romana a Project Management Body of Knowledge.
Obtine 35 de contact hours pentru inscrierea la examenul PMI-PMP!

Pentru o descriere detaliata a cursului consultati site-ul http://edu.eupc.ro .

Cursul mai este programat in perioada:
- 28 - 31 martie 2012;
- 9 - 12 mai 2012.

Contact inscrieri:
Madalina Iorga
Responsabil Training

Tel/Fax: +40 21 312 23 30/31
Mobil: +40 725 29 13 97
E-mail: trainingpm@eupc.ro, madaliana.iorga@eupc.ro
Website: http://edu.eupc.ro


S.C. EUROPEAN PROJECT CONSULTING S.R.L.
Adresa: str. Popa Tatu, nr. 62 A, tronson D, sector 1 Bucuresti, Romania, cod postal 010806
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: http://edu.eupc.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!