Curs de Ospatar-Chelner
Trimite mai departe

Categorie
Alte cursuri

Oras
Brasov

Tip curs
in clasa

Pret
900

Pagina cursului

Descriere curs
-->
CURS DE BARMAN, OSPATAR SI LUCRATOR IN ALIMENTATIE PUBLICA

La cursul acesta se studiaza mai multe capitole (module). Acesta fiind un curs care cuprinde practice toate aceste 3 meserii
BARMAN;
OSPATAR;
LUCRATOR IN ALIMENTATIE PUBLICA;
Chelnerul, ospatarul va invata asigurarea si servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate, intr-un local de alimentatie publica. Se invata servirea clientilor, preparate culinare, bauturi si alte produse.
Se studiaza cu atentie servirea impecabila a clientului.

Serviciul propriu-zis consta in primirea clientilor si stabilirea relatiei cu clientii: modul de salut, pronuntarea numelui clientului, daca este cazul informarea lor sugestiva, verbala.
In aceasta meserie, chelnerul si barmanul folosesc diverse materiale: servet, blocnotes, creion, carnet de plati, bon de plata, liste de preparate si bauturi, si casa de marcat. Se invata aranjarea tacamurilor, vesela, pahare, sticle, sifoane, platouri, clesti, masute pentru transportul preparatelor, masa de serviciu, mese pentru client, scaune, flori, servetele.

Se invata aprovizionarea cu bauturi de diferite sortimente, cu prepararea si servirea lor intr-un local de alimentatie publica, bar, cafenea, restaurant;
Se invata prepararea si servirea bauturilor.

La acest curs se va face 80% parte practica, in diverse localuri unde cursantii vor avea ocazia sa invete efectiv aceste meserii pentru a putea mai apoi practica fara probleme aceste meserii.

Scoala noastra incerca sa le ofere cursantilor cele mai bune si optime conditii de practica astfel incat la angajare acest curs sa devina o carte de vizita pentru elevi.

DIPLOMA ESTE ELIBERATA DE MINISTRUL ROMAN.

RECUNOSCUTE IN ROMANIA SI UE.

Cursurile se desfasoara si in Brasov, iar inscrierile se pot face la
numarul de telefon: 0734418516 si pentru mai multe detalii vizitati: WWW.ESTETIKAPROFESIONAL.RO
Va asteptam cu drag!

contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!