Curs de MENTOR
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri resurse umane

Oras
Sibiu

Tip curs
in clasa

Pret
450 LEI

Calendar
La cererea clientilor

Diploma
certificat de absolvire dat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, valabil pe viata

Cod COR

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Mentor este specialistul din domeniile: invatamant, educatie, cultura, mass media, care are responsabilitatea de a monitoriza practica pedagogica a studentilor. A fi mentor inseamna a organiza lectii demonstrative si ore de predare pentru studentii practicanti, exersand tehnici, metode, instrumente didactice cat mai variate, analizand cu obiectivitate procesul de predare si intreaga activitate didactica a studentilor practicanti, ceea ce conduce la imbunatatirea calitativa a procesului educational. Responsabilitatea de mentor implica intocmirea fiselor de evaluare si acordarea notelor pentu activitatea didactica a studentilor practicanti.


Metodistul din facultate colaboreaza prin mentor cu institutiile de invatamant prin care studentii practicanti isi desfasoara activitatile educationale. Legatura cu ceilalti profesori mentori din catedra, se realizeaza prin mentor, in activitatea studentilor practicanti.

Cursul de MENTOR, COR: 235902, este un curs de perfectionare AUTORIZAT - Seria SB, Nr. 000401, fiind finalizat cu certificat de absolvire eliberat de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse fiind recunoscut in toate tarile UE.

INFO CENTER GROUP
Adresa: Sibiu, str. Zaharia Boiu, nr.2, parter-cladirea ATCOM
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: www.sbinfo.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!