curs de maseur la Estetika beauty in Oradea, arad, timisoara, brasov, ploiesti
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri cosmetica si coafura

Oras
Brasov

Tip curs
in clasa

Pret
700

Diploma
calificare

Cod COR

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Estetika Profesional Organizeaza cursuri de Maseur si Tehnician Maseur in Brasov. Cursul de Maseur asigura pregatirea in domeniul masajului de relaxare, masajului terapeutic si masajului anticelulitic. Urmand cursul de Maseur o sa dobanditi cunostiintele necesare, pentru ca si dumneavoastra sa oferiti la randul dumneavoastra cele mai bune servicii. Scoala asigura toate materialele necesare desfasurarii cursului.
Cursul este sustinut de doctori si kinetoterapeuti .
In acest curs 75% este parte practica , car se va efectua cu un kinetoterapeut maseur specialist , partea de anatomie se va efectua cu un medic specialist
Cursul este structurat in mai multe parti :
- Curs masaj somatic ( relaxare si intretinere) care cuprinde totalitaea procedurilor si miscarilor de masaj , pe intreg corpul . acestea sunt miscarile de baza de la care deriva tot restul miscarilor care se folosesc in masaj . .Acestea sunt bazele masajului .
- Curs masaj reflexogen ( Reflexoterapie ) se studiaza toate punctele reflexogene ale organismului uman , se studiaza atat teoretic pe planse si pe prezentari cat si practic , pe modele vii . Cursul de masaj reflexogen are o importanta foarte mare el neputand fi efectuat in orice conditii .Acest masaj are reguli stricte care trebuie respectate, pentru a fi in ajutorul sanatii oamenilor .
- Curs masaj terapeutic. In acest curs va studia mai profund si partea de recuperare medicala, in cazuri cu probleme si afectiuni , bineinteles atat cat ne permite meseria de TEHNICIAN MASEUR .Acest curs necesita o cunoastere foarte buna a primelor parti de anatomie musculatura si a miscarilor de masaj pentru a putea aprofunda aceste cunostinte ajungand la nivelul de recuperare care se va face .
Diploma se elibereaza in urma absolvirii examenului final compus din: test grila si proba practica constand in efectuarea unei manevre de masaj. Inscrierile se pot face la numarul de telefon : 0734/418.516,0743-758.036 adresa email : cursuriestetika@yahoo.com si pentru mai multe detalii vizitati : http://www.cursuri-manichiura-coafura-cosmetica.ro/ si facebook : Estetika Profesional .

contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!